Life&style

Web destinacije koje svaka financijski neovisna žena mora imati u svojim favoritima

  • Novac je važan i ako mi ne upravljamo našim novcem, novac upravlja našim životom 
  • miss7 ti želi pružiti podršku u preuređenju osobnih financija i zato smo se udružili sa Zabom kako bismo ti pomogli da tvoj novac vrijedi više 
  • Jedan od važnih segmenata  je aktivacija pogodnosti koje racionaliziraju našu potrošnju

Vlastiti novac omogućava nam veću financijsku neovisnost te nam daje mogućnost izbora u svakom segmentu života. Ipak, postoje načini na koje možemo maksimalizirati zarađen novac. Ne, to ne znači nužno da se moraš odlučiti na riskantna ulaganja. Štoviše, postoje tri vrlo jednostavna koraka koja ti mogu pripomoći, a sve što trebaš jest određene tipove stranica dodati u svoje favorite.

 | Autor: Shutterstock/Getty Shutterstock/Getty

1. Stranice koje ti pomažu u organizaciji vremena

Stara poslovica kaže "Vrijeme je novac" pa tako uz aplikacije koje ti mogu pomoću u svakodnevnom praćenju troškova, kontroliranju izdataka i kreiranju budžeta u svoje favorite možeš uvrstiti i stranice koje se bave organizacijom vremena. Bilo da ti pružaju mogućnost kreiranja online planera, pomažu u preraspodjeli zadataka ili jednostavno daju smjernice kako najbolje iskoristiti vrijeme u danu. U nastavku ti donosimo dva primjera stranica koje ti mogu pomoći u organizaciji vremena:

To-Do Calendar Planner

Ovaj jednostavan alat djeluje poput tvog osobnog asistenta koji je uvijek upućen u svaki korak tvoga dana. On će te rado podsjetiti na važne datume i zakazane obaveze, a tu je za tebe i kada se pred kraj radnog dana ne možeš prisjetiti što si to ujutro odlučila kupiti u trgovini.

Trello

Ova stranica dobro je poznata svima koji rade u većim kolektivima jer im omogućava jednostavnu organizaciju radnog vremena, preraspodjelu zadataka i praćenje aktivnosti. Naravno, nema razloga da isti organizacijski sustav ne primijeniš i samostalno kako bi u svakom trenutku znala što ti je činiti. Također, u nju možeš uključiti i svoju obitelj te na jednostavan način voditi listu obavljanja kućanskih zadataka.

 | Autor: Shutterstock/Getty Shutterstock/Getty

2. Stranice koje ti nude stručni savjet

Nadalje, kada smo kod poslovica u ovom kontekstu možemo spomenuti  i onu "Tko pita ne skita". Čak i ako smo financijski pismene, to ne znači uvijek da imamo odgovor na svako pitanje ili novonastalu situaciju. Upravo zbog toga je u favoritima korisno imati stranice na kojima možeš pronaći brz, koristan i pravovremen savjet, a ovo su naši prijedlozi:

 Žene i novac

Riječ je o portalu koji ženama nudi mogućnost da otvoreno razgovaraju novcu. Ondje se obrađuje cijeli niz financijskih tema, od štednje, preko predbračnih ugovora pa sve do savjeta za pokretanje vlastitog mini biznisa. Pritom se zagovaraju ekonomske slobode i financijska pismenost ženskog dijela populacije.

Clever Girl Finance

Riječ je jednoj od najvećih platformi za osobne financije koja je usmjerena na žensku populaciju. Stranica je osmišljenja s ciljem osnaživanja žena kada su financije u pitanju te nudi niz korisnih savjeta iz domene ekonomije.

 | Autor: Pexels by Andrea Piacquadio Pexels by Andrea Piacquadio

3. Stranice koje donose popuste i pogodnosti

Uz dobru organizaciju vremena i pravovremen savjet, ono što nam nedostaje kako bi maksimalizirali naš dobitak su pogodnosti. Ako si i ti jedna od onih kojima na riječi 'akcija' i 'popust' narastu zazubice, na pravom si mjestu! Nema srama, na kraju dana sve smo mi takve. Ovoga puta otkrivamo ti tri stranice koje donose doista sjajne popuste i pogodnosti.

Popusti.hr

Ova stranica donosi sve aktualne popuste hrvatskih webshopova te nudi snižene usluge u različitim životnim područjima. Od hotelskog smještaja, preko zdravstvenih pregleda pa sve do online tečajeva... vjerujemo kako ćeš vrlo lako za sebe pronaći sjajnu ponudu.

Honey

Online kupovina posljednjih je godina dobila sve veći zamah i skloniji smo kupovini u inozemstvu. Ako si ljubiteljica Internet šopinga sigurno će ti od koristi biti ova aplikacija koja će ti pomoći da u kratkom roku pronađeš kupon ili kod koji će ti donijeti uštedu. Posebna je slast uhvatiti željeni artikl po nižoj cijeni, zar ne?

Zagrebačka banka

Jedna od web destinacija koju financijski neovisna žena mora imati u favoritima zasigurno je i službena stranica Zagrebačke banke. Zašto? Jer svakodnevno svojim klijentima nudi mnogobrojne popuste, pogodnosti i akcije koje su ugovarane s partnerima diljem Hrvatske. Na spomenutoj stranici možeš pronaći akcije iz segmenta tehnike, putovanja, kućanskih aparata i dentalne medicine. Pogodnosti te očekuju i prilikom kupnje Maestro i Mastercard karticama, a korištenje istih osigurat će ti i bodove u  programu nagrađivanja MultiPlusCard.

Upravljanje novcem ne mora biti  komplicirano ako imaš dobro znanje i alate. Zato je tu niz proizvoda Zagrebačke banke: uz pomoć m-zabe možeš jednostavno, sigurno i brzo upravljati svojim novcem, podignuti kredit ili čak ugovoriti štednju. Karticama Zagrebačke banke lako možeš plaćati diljem zemlje i svijeta uz mogućnost obročne kupnje, a svoju ušteđevinu pa makar se radilo i o 100 kn, uložiti u neki od fondova koje nude smart invest opcije

Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0