Life&style
1/8

W Boutique – sve za vjenčanje na jednom mjestu

Čestitamo na zarukama! Vaši snovi su se ostvarili i ostatak života provest ćete uz ljubav svog života. Sigurno želite da cijeli svijet ili barem vaši najmiliji znaju za vašu sreću. Ali toliko posla vas sada čeka, od kuda krenuti?

Kako bi pripreme prošle uz što manje stresa, predlažemo da uvijek pri ruci imate planer vjenčanja, organizator koji je nezamjenjivo pomagalo prilikom planiranja vjenčanja i koje će vam sigurno biti od koristi u organizaciji vjenčanja i svega što je vezano uz taj dan. 

 | Autor:

Prilikom odabira pozivnica za vjenčanje najvažnije je da se vama dizajn pozivnice sviđa no ona također može poslužiti kao nagovještaj teme koju gosti mogu očekivati na vjenčanju. Bez obzira hoćete li pozivnice slati poštom, osobno predate ili slati e-mailom, očekivat ćete potvrdu dolaska. Da bi gostima olakšali pamćenje datuma, uz pozivnice možete poslati i podsjetnik na datum vjenčanja u obliku magneta ili kartice.

 | Autor:

W Boutique za vas ima pripremljene prekrasne kolekcije elegantnih i originalnih proizvoda, dizajniranih prateći svjetske trendove i u potpunosti izrađenih u Hrvatskoj.

 | Autor:

Dan iz snova

Nakon nekoliko mjeseci priprema konačno će doći i taj sretan dan kada osmjeh neće silaziti s lica, na ruci će blista vjenčani prsten a s vama će se radovati i slaviti prijatelji i rodbina. Kako bi pogled na svadbeni stol bio nezaboravan, poželjno je da sve bude usklađeno, gosti će po tome vidjeti da ste pazili na svaki detalj, od etiketa za vina i jelovnika do rasporeda sjedenja i oznaka stola.

 | Autor:

Ukoliko želite za buduće generacije sačuvati pisane uspomene na taj poseban dan, goste zamolite da upišu koji redak u knjigu gostiju. Lijepe želje i savjete koje će gosti podijeliti s vama moći ćete desetljećima kasnije prelistavati, prisjećati se dana vašeg vjenčanja i prepričavati ga svojoj djeci i unucima. Običaj je gostima zahvalili što su svojim prisustvom uveličali dan vašeg vjenčanja a uz zahvalnicu za vjenčanje nerijetko se poklanja i kutija svadbenih kolača.

 | Autor:

W Boutique u svojoj ponudi ima sve što je potrebnu za vaše nezaboravno vjenčanje, asortiman koji nude oduševit će vas svojim savršenim omjerom profinjenosti i luksuza.

 | Autor:

Spremite uspomene sa stilom

Na dan svog vjenčanja izgledat ćete nezaboravno, najljepši detalji i trenuci sreće biti će uhvaćeni na savršenim fotografijama, stoga one zaslužuju poseban tretman. Za to postoji W Boutique wedding bookovi koji vam omogućuju da ispišete svoju prvu zajedničku knjigu koja s vremenom neće izblijediti. U profinjenim uvezima od prave kože, pleksiglasa, aluminija ili sofisticiranih materijala u raznim bojama, W Boutique vjenčana knjiga biti će najbolji čuvar vaših uspomena.

 | Autor:

Više informacija o W Boutiqueu potražite na njihovoj njihovoj Facebook stranici te na www.wboutique.hr i dogovorite posjet njihovom showroomu na Zavrtnici 17, u Zagrebu.

Photo: None

Komentari 0