Life&style
Vrat više nije izdajica godina zahvaljujući revolucionarnim  Dermalogica proizvodima Vrat više nije izdajica godina zahvaljujući revolucionarnim  Dermalogica proizvodima Vrat više nije izdajica godina zahvaljujući revolucionarnim  Dermalogica proizvodima Vrat više nije izdajica godina zahvaljujući revolucionarnim  Dermalogica proizvodima Vrat više nije izdajica godina zahvaljujući revolucionarnim  Dermalogica proizvodima Vrat više nije izdajica godina zahvaljujući revolucionarnim  Dermalogica proizvodima Vrat više nije izdajica godina zahvaljujući revolucionarnim  Dermalogica proizvodima 1/8 Vrat više nije izdajica godina zahvaljujući revolucionarnim  Dermalogica proizvodima

Vrat više nije izdajica godina zahvaljujući revolucionarnim Dermalogica proizvodima

Dvama posljednjim novitetima – Neck Fit Contour Serum i Neck Fit Refining Masque – Dermalogica je otvorila novo poglavlje u njezi delikatne kože vrata i dekoltea

Potreba za zdravom i njegovanom kožom koja će što dulje zadržati mladolik izgled više nije stvar taštine, nego jednostavno briga o sebi. Kozmetički preparati i tretmani današnjice odlično se nose s izazovima starenja kad je riječ o njezi kože. Međutim, koliko god lice bilo njegovano i koliko god se o njemu brinuli, vrat je onaj koji će odati godine.

Razlog tome vjerojatno je naš odnos prema njezi u kojoj se fokusiramo ponajprije na lice, ali i činjenica  da je nježna i tanka koža vrata i dekoltea mnogo osjetljivija na vanjske utjecaje koji vode preuranjenom starenju. Ne pomaže zasigurno ni neprestano savijena vratna kralježnica dok gledamo u mobilne telefone i druge pametne uređaje. U konačnici, vrat konstantno 'radi' - istežemo ga, savijamo i rotiramo zbog čega se na njemu stvaraju horizontalne i vertikalne bore.

 | Autor: Dermalogica Dermalogica

Prema vratu i dekolteu nerijetko smo toliko nonšalantni da zaboravimo nanijeti zaštitni faktor i druge njegujuće proizvode. Tako ovo osjetljivo područje s vremenom gubi čvrstoću, fleksibilnost i elastičnost, pojavljuju se hiperpigmentacijske mrlje, što u kombinaciji s gravitacijom rezultira ovješenom kožom i neuglednim podbratkom. Nedostatak svakodnevne odgovarajuće njege za vrat i dekolte, te ciljanih tretmana u profesionalnim salonima, sada je konačno riješen zahvaljujući revolucionarnim proizvodima koji stižu iz Dermalogice: Neck Fit Contour Serum i Neck Fit Refining Masque.

Mreža polimera za puniju kožu i čvršće konture

Lagana tekstura Neck Fit Contour Seruma trenutačno „podiže“ i zateže kožu vrata i dekoltea, redovitim je korištenjem učvršćuje i jača tonus te s vremenom smanjuje bore i nepravilnosti. Zahvaljujući Flex Lift Contour tehnologiji ovaj serum poput nevidljive mreže zateže kožu moćnim polimerima, ublažava fine linije i štiti je od onečišćenja iz zraka.

 | Autor: Dermalogica Dermalogica

Kao zvijezde ovog iznimnog seruma stručnjaci iz Dermalogice odabrali su zrna raži bogata arabinoksilanom, inovativni peptid palmitoil tripeptid-42 te ekstrakt tropske biljke rambutan. Njihov učinak na kožu – kojoj pomažu vratiti izgubljenu elastičnost i tonus – mjerljiv je s retinolskim tretmanima. Formuli je dodan antioksidansima bogat ekstrakt sjemenki grifonije, koji pak djeluju na slobodne radikale.

Neck Fit Contour Serum namijenjen je svim tipovima kože, s posebnim naglaskom na vrat na kojemu su već vidljivi znakovi starenja. Nanosi se dvaput dnevno, ujutro i navečer, a zahvaljujući roll-on aplikatoru priuštit će koži i masažu te potaknuti cirkulaciju.

Uz Neck Fit Contour Serum Dermalogica je predstavila i Neck Fit Refining Masque koja je dostupna kroz tretmane u kozmetičkim salonima, a kombinacija ovih dvaju proizvoda uistinu daje najbolje rezultate za dosad toliko zanemareno područje vrata i dekoltea.

Neck Fit Contour Serum dostupan je na www.dermalogica.hr i kod ovlaštenih partnera po cijeni od 649, 00 kn.

Photo: Dermalogica