Life&style

Vodimo te na pretpremijeru filma 'Tár' koji je oduševio kritiku

  • Iz siječanjske monotonije odlučili smo se izvući uz kokice i dobar film
  • Na hrvatska kino platna uskoro stiže genijalna psihološka drama 'Tár', nominirana za Zlatni globus u više kategorija
  • Tim povodom nagrađujemo 10 čitateljica dvjema ulaznicama za miss7 pretpremijeru filma koja će se održati 24. siječnja u kinu Cineplexx City Center One East

'Tár' je psihološka drama iz 2022. koju je napisao i režirao Todd Field, a glavna uloga pripala je fenomenalnoj Cate Blanchett. Smješten u međunarodnom svijetu zapadne klasične glazbe, film prikazuje pad izmišljene skladateljice i dirigentice Lydije Tár, jedne od najvećih živućih skladateljica-dirigentica i prve žene ravnateljice velikog njemačkog orkestra. 

Iako je riječ o fiktivnom liku, Cate Blanchett ga je prikazala vrlo živopisno i uvjerljivo, a prošlog tjedna je za svoju briljantnu ulogu osvojila Zlatni globus za najbolju glumicu. Film je zaradio i dvije nominacije - za najbolji film i najbolji scenarij, a šuška se kako je Blanchett glavni favorit za osvajanje Oscara.

Sporednu glumačku postavu čine Nina Hoss, Noémie Merlant, Sophie Kauer, Julian Glover, Allan Corduner i Mark Strong

miss7 te vodi na pretpremijeru filma 'Tár'

Ovo vrhunsko ostvarenje u hrvatska kina stiže 26. siječnja, no mi ti nudimo priliku da film pretpremijerno pogledaš i iz prve ruke se uvjeriš da je 'Tár' nesumnjivo jedan od najvećih filmskih hitova godine.

Deset čitateljica i njihove frendice vodimo na spektakularnu miss7 pretpremijeru filma 'Tár' koja će se održati u utorak, 24. siječnja, u 19 sati, u kinu Cineplexx City Center One East. Osim vrhunskog filma, pripremili smo i super poklone, a prije projekcije zakazano je druženje uz piće dobrodošlice. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Scena iz filma 'Tár'

Zvuči kao odlična zabava u zimski utorak? Posjeti miss7 profil na Instagramu gdje trenutno traje nagradni natječaj u kojem dijelimo 10 puta po dvije ulaznice za film 'Tár' za tebe i frendicu i osiguraj vam super druženje koje ćete još dugo prepričavati.

Sve što trebaš napraviti kako bi ušla u bubanj za izvlačenje ulaznica za film je zapratiti miss7 na Instagramu, lajkati objavu i u komentarima označiti frendicu koju bi voljela povesti na projekciju filma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

Igramo se do ponedjeljka, 23 siječnja 2023., u 12 sati, nakon čega ćemo nasumičnim odabirom proglasiti dobitnike. Sretno!

Pravila nagradnog natječaja

Nagradni natječaj je završio. Dobitnice ulaznica za film su:

Gabriela Hodak
Jelena Vindiš
Dea Vučković
Diana Rundek
Ivana Božanić
Ivanka Ivas
Martina Marić
Kristina Tomić
Nina Marošević
Ana Poštek 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram