Life&style 21. veljače 2020.

Vodič za kupnju: 6.500 razloga za shopping u dm-u

PR.

Ne, niste krivo pročitali - doista ima više od 6.500 razloga radi kojih je kupnja u dm-u isplativija

Svatko od nas sigurno se barem jednom u životu zatekao kako obilazi različite trgovine i gura se kroz gužve u lovu na raznolike kratkotrajne popuste. Zato dm nudi jedinstven program u sklopu kojeg je više od 6.500 proizvoda iz svih kategorija trajno sniženo. Njihove su cijene prilagođene svakom džepu i takve će ostati najmanje četiri mjeseca, jamče u dm-u. Savršeno za kupovinu bez stresa i za organiziranje dugoročnog kućnog budžeta, moramo priznati. Provjerili smo ponudu proizvoda u dm-ovom programu „Dobre cijene u svako vrijeme“ i donosimo vam nekoliko preporuka uz koje možete ostvariti značajne uštede.

  • Max Factor 2000 Calorie maskara u duplom pakiranju u dm-u ima izvrsnu cijenu od samo 79,90 kuna, što je također ušteda od 20 kuna jer je cijena prije bila 99,90 kuna.
  • Kupite li u dm-u L'Oreal Paris True Match tekući puder uštedjet ćete gotovo 30 kuna. Naime, cijena mu je 69,90 kuna, a prije je bila 96,90 kuna.
  • Isplati se kupiti i O.P.I Infinite Shine lak za nokte jer je aktualna cijena 79,90 kuna, 20 kuna manje u odnosu na cijenu prije.

Ovo su samo neki od tisuća proizvoda koji su vam u dm-u dostupni po trajno dobrim cijenama, tako da shopping možete isplanirati bez žurbe i u dm-u uvijek pronaći baš ono što vam treba, kada god to poželite, po odličnoj cijeni. Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj, Facebook i Instagram stranici.

Komentari 0