Life&style

Vodenjake, bikove i lavove očekuje uzbudljiv tjedan, dok dva znaka očekuju neugodni izazovi

  • Pred nama je posljednji kozmički ispit u 2020. godini
  • Obje pomrčine, s impozantnim punim Mjesecom te mladim Mjesecom 14. studenoga, tvore par koji će još dugo djelovati na nas
  • Pogledaj što očekuje tvoj horoskopski znak ovaj tjedan 

Premda je vrijeme blagdana obično ubrzano, puno jurnjave i akcije, trebale bismo učiniti upravo suprotno! Planiraj svoje aktivnosti vrlo mudro te si nemoj dopustiti da te nešto izbaci iz tvog mira. Polako, ali sigurno…

Možda vas zanima Ove boje su modni hit sezone, a jedna je omražena među ženama Rubrika Life&style Life&style

Strijelac 

Za svoj rođendan smiješ pozdraviti sasvim posebnog gosta: planet komunikacije, Merkur. Od 1. prosinca mijenja energiju iz škorpiona u tvoj znak pa će komunikacija biti drugačija. Sjeti se da riječi imaju veliku moć te pazi i svjesno kontroliraj što i kada razgovaraš s nekim. 

via GIPHY

Jarac 

Za jarce će studeni početi sasvim mirno – što se izvana neće baš  primijetiti, jer se nalazimo usred sezone eklipse. Pomrčina Mjeseca je tri puta snažnija od punog Mjeseca te često djeluje na emocije. Zato se u to vrijeme događaju mnogi preokreti, prekidi veze, svađe, ali i uspjesi i postignuća. Dakle, budi strpljiva sa svijetom oko sebe koji se, opet, nanovo strukturira. 

Vodenjak 

Ovaj mjesec će Venera, planet ljubavi i sjaja, do 15. prosinca djelovati na tvoj poslovni život. To je super! Pripremi se na pljesak, uspjeh i priznanja! Bit ćeš izuzetno kreativna i sve ćeš raditi s lakoćom. Dakle, razmisli koji projekt želiš započeti – sada je pravo vrijeme za to! 

Ribe 

U ovo vrijeme pomrčine Mjeseca pripazi na ravnotežu između svog privatnog i poslovnog života. Pomrčina Mjeseca s punim mjesecom će uzeti pod povećalo tvoj dom i obitelj, a pomrčina Sunca dva tjedna kasnije tvoj posao. Napravi konkretan plan za sljedećih šest mjeseci. Bez brige, s lakoćom ćeš ga provesti. 

via GIPHY

Ovan 

Vjerojatno si to već primijetila, ali sada se puno lakše izražavaš i odjednom nemaš više čvor na jeziku. To možeš zahvaliti utjecaju punog Mjeseca i pomrčini. Kozmička superdobra vijest je sljedeća: s Merkurom, koji do 20. studenog prolazi kroz isti sektor, čut će te puno ljudi, shvatiti ozbiljno i primijetiti. Dakle, pravo je vrijeme da budeš primijećena! 

Bik 

Venera, tvoj vladajući planet i boginja ljubavi, iskrit će i sjati u tvom ljubavnom životu do 15. prosinca. Fenomenalno, jer to znači da ćeš i ti isijavati nekom predivnom i slatkom energijom. Venera u znaku škorpiona uvijek ima neke veze s karmičkim, sudbonosnim susretima. Dakle, pogledaj dobro oko sebe te razmisli s kim se želiš intimnije povezati. Očekuje te seksi vrijeme… 

Blizanci 

Priprema, pozor, kreni! Za blizance počinje doista hardcore intenzivan mjesec, koji je također odskočna daska za sljedeće mjesece. Pomrčina mjeseca pogodit će te u srž i učinit će ti život pomalo kaotičnim. Stoga se saberi i pokaži svijetu tko si doista i što doista želiš! Samo budi hrabra! I misli na sljedeće: sve što sada nestane, ostavit će prostor za nešto bolje. 

via GIPHY

Rak 

Studeni će rakovima biti još jedan vrlo intenzivan mjesec. Premda bi ti najradije spavala zimski san do, recimo, travnja, univerzum je za tebe skovao drugačiji plan. Sakrio je za tebe neka iznenađenja iza vratašca adventskog kalendara. Nemoj brzati, čekaj i veseli se novim poslovnim mogućnostima. 

Lav 

Lavove očekuje jako, jako strastven i svečan studeni. Nakon turbulentne godine napokon ćeš uživati. Jednostavno se opusti i neka ti bude udobno – lavovi to jako dobro znaju. Mirisne svijeće, božićni ukrasi, iskoristi malo mašte da si ukrasiš okolinu. Uživaj svim čulima! I nemoj se čuditi ako odjednom iz tvog života nestane jedna osoba – tako ponekad djeluju eklipse. Karte će se nanovo promiješati!

Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi najčešće špijuniraju partnere i provjeravaju njihov mobitel Rubrika Life&style Life&style

Djevica 

U sljedećim danima, a čak i tjednima, pokazat će se tvoja sposobnost da stvari dovedeš u red, da sve postaviš na svoje mjesto i pobrineš se za ravnotežu. Za nagradu će ti zvijezde pokloniti neke vrlo lijepe trenutke. Uživaj u svakome od njih – zaslužila si! 

via GIPHY

Vaga 

Univerzum želi od tebe da konačno pokažeš ono u čemu si doista dobra te da zasluženo napreduješ! Sljedeća dva tjedna pazi na „nebeski“ znak i gledaj što će ti zvijezde reći. Doći će taj toliko očekivani trenutak da ispuniš svoje snove. I to ne samo u poslovnom svijetu… Iza ugla čeka te novo poznanstvo koje bi se moglo pretvoriti u jako, jako uzbudljivu vezu. 

Škorpion 

Venera, boginja ljubavi, sjaji u tvom znaku sve do 15. studenog. Dakle, ako moraš srediti još neke stvari vezane uz svoje srce, napravi to prije Badnjaka. Nemoj čekati, samo naprijed! Ovo je tvoje vrijeme za romantiku, svejedno jesi li zauzeta ili ne. Ovo je trenutak u godini kad trebaš prizvati strast i intimnost. Nabavi si seksi donje rublje o kojem već duže vremena razmišljaš…        

Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0