Life&style 30. listopada 2013.

Vještice i zombiji u klubu Choice

Najstrašniji četvrtak godine u restoran, lounge klubu Choice. Zaplešite uz vještice i zombije, isprobajte Drakula odrezak te krvavi cheesecake na najluđem Halloween partiju u gradu.

 | Autor:

Zaplešite uz zombije i isprobajte najstrašnija jela u restoranu, lounge klubu Choice. Najluđa domaća i strana glazba zagrijat će atmosferu ove strašne noći u gradu, a za potpuni doživljaj, osim hodajućih zombija, vještica i ostalih zastrašujućih stvorenja, Choice nudi jedinstvenu priliku da isprobate Halloween jedinstveni meni na kojem možete pronaći Drakulin odrezak, otrovnu zelenu juhu, krvavi cheesecake i brojne druge poslastice.

 | Autor:

Nakon najoriginalnijeg Halloween partija, vikend u Choice-u nastavlja se uz live svirku i vrhunski tulum na kojem nas u petak nas očekuje nastup grupe Joy koja će dobro poznatim stranim i domaćim hitovima zagrijati prohladnu zagrebačku večer, dok je na subotnjem rasporedu vruća noć uz DJ live bend.

 | Autor:

Restoran, lounge i klub Choice biser je zagrebačkog noćnog života koji gostima nudi egzotičan izbor specijaliteta, kombinirajući svježinu domaćih sastojaka i najbolje čuvanih recepata iz cijelog svijeta kako bi stvorili menu koji je jednostavno bez premca u okusu i raznolikosti. Ukusna i profinjena jela poslužuju se u romantičnom i ugodnom ambijentu kako bi užitak bio potpun i kako bi sva osjetila bila zadovoljena.

 | Autor:

Night club Choice najbolji je izbor za zabavu koji će noćni život grada Zagreba podignuti na višu razinu. Svakog petka na Jarunskoj cesti 5., očekuju nas vrhunska live svirka stranih i domaćih hitova dok nas subotom očekuju nezaboravne noći uz DJ-a i live bend.

Komentari 0