Life&style
1/45

Vjenčanje iz snova u srcu Zagreba

Pogled iz svečane dvorane na Trg bana Jelačića, kao neponovljivu živu kulisu, čini vaše vjenčanje iz snova u Hotelu Dubrovnik uistinu jedinstvenim i drugačijim.

Vjenčanje iz snova ne događa se samo od sebe, ono se pažljivo planira. Prepoznat po svojoj lokaciji i tradiciji te kompletno renoviran,  Hotel Dubrovnik idealan je za početak planiranja vašeg vjenčanja iz snova. Uz jedinstveno uređenje i komfor, lokacija u samom srcu Zagreba jamči vašem vjenčanju iz snova autentičnost.

 | Autor:

Svadbena ponuda

Izgrađen 1929. godine, Hotel Dubrovnik je spoj klasike i modernog uređenja. Uz stručne savjete iskusnog i ljubaznog osoblja, u Hotelu Dubrovnik možete ostvariti sve svoje snove o savršenom vjenčanju. Pogled iz svečane dvorane na Trg bana Jelačića, kao neponovljivu živu kulisu, čine vaše vjenčanje u Hotelu Dubrovnik uistinu jedinstvenim i drugačijim. Svečana dvorana može se prilagoditi vjenčanjima od 20 do 200 uzvanika.

 | Autor:

Pogodnosti

Hotel Dubrovnik mladencima daruje noćenje u jednom od raskošnih apartmana s mogućnošću kasne odjave, doručka serviranog u apartman i bocu vrhunskog pjenušca. Za sve uzvanike odobren je popust od 50% na redovne cijene smještaja, a osigurano je i 50 parkirnih mjesta na hotelskom parkiralištu.

 | Autor:

Posebna pogodnost je mogućnost plaćanja svadbe na 12 obroka, bez kamata, karticama Diners Club International-a i Erste Card Club-a.

Više informacija saznajte na službenim stranicama Hotela Dubrovnik.

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: None

Komentari 0