Life&style

Vitka linija: Zašto Jessica Alba izgleda tako dobro?

Uspješna glumica, poduzetnica i majka, jednako je uspješna i kada je u pitanju održavanje vječno vitke linije...

Žena koja svojim izgledom oduzima dah i uvjerljivo jedna od najljepših glumica današnjice, Jessica Alba, vitku liniju ne može zahvaliti isključivo dobrim genima. Koliko god se vi trudili uvjeriti kako je tajna isključvio u DNK naslijeđu, majka dviju djevojčica koja i dalje izgleda kao da je tek zakoračila u dvadesete, za održavanje fantastičnog izgleda se poprilično trudi.

 

Happy Birthday to my sweet angel Havie baby! Can believe she's already 5!

Fotografiju objavljuje Jessica Alba (@jessicaalba)

Ako nju pitate, možete istog trena zaboraviti na "čarobne" dijete. No, na njezinom meniju najveći dio zauzimaju zdrave namirnice poput voća i povrća, dok fast food najčešće izbjegava. Ipak, s vremena na vrijeme se ne zaboravlja nagraditi i ukusnim desertom.

Vježbanje, kojem rado dodaje i dozu zabave, tajna je njezinog fantastičnog izgleda. Kao zaposlenoj majci, vrijeme joj je itekako dragocjeno pa umjesto dugotrajnih i iscrpljujućih vježbanja, Alba u svega pola sata dnevno nastoji napraviti što je više za svoje tijelo.

Ipak, baš kao i većina žena, priznaje da joj vježbanje nije najdraža aktivnost.

"Nisam osoba koja voli trenirati i pridržavati se režima. Gotovo svakog dana kažem svojim prijateljima da se trebamo početi pridržavati režima, ali onda krenem s prijedlozima oko večere i vina koje ćemo piti uz nju", priznala je glumica te dodala kako zahvaljujući osobnom treneru ipak redovito vježba.

 

We worked it out -my cousin is a dope trainer and kicked my butt @kettlebellexercises 💪🏽💦💨

Fotografiju objavljuje Jessica Alba (@jessicaalba)

Plivanje, trčanje, vožnja biciklom, a osobito ples zauzimaju posebno mjesto u njezinom planu rekreiranja. Kako sama kaže, za razliku od strogog režima vježbanja, u ove je stvari istinski zaljubljena.

"Najvažnije od svega je da se nikada ne kažnjavate. Jedan dan ste preskočili vježbanje? Nema veze! Osluškujte što vam tijelo govori, ako mu nedostaje sna, nagradite se snom i uživajte u njemu. 

Photo: Getty Images

Komentari 0