Life&style

Vitality Hotel Punta – biser Velog Lošinja

Početkom lipnja u miomirisnoj oazi netaknute, ljekovite prirode Velog Lošinja, svoja vrata prvim gostima otvara novi, jedinstveni hotel – Vitality Hotel Punta.

Početkom lipnja u miomirisnoj oazi netaknute, ljekovite prirode Velog Lošinja, svoja vrata prvim gostima otvara novi, jedinstveni hotel – Vitality Hotel Punta. U potpunom skladu s jedinstvenim prirodnim okruženjem osmišljena je bogata gastronomska, wellness i sportska ponuda. Za revitalizaciju i postizanje ravnoteže duha i tijela – posjetite novi velološinjski biser.

Oaza netaknute prirode

Možete li zamisliti kako miriše zrak bogat aerosoli i aromama preko 1,100 vrsta lošinjskog bilja? Vitality Hotel Punta omogućit će vam taj doživljaj. Smještena je u oazi netaknute, ljekovite velološinjske prirode te se iz nje pruža predivan pogled na morsko prostranstvo Kvarnera, dalmatinskih otoka i velebitskog lanca te miomirisne hotelske vrtove. Nerjetko se na pučini ispred Hotela može ugledati i vesela igra dobrih dupina pa je Punta osigurala i dalekozore koji će vam «pribiližiti» taj jedinstveni doživljaj. Povrh toga, Punta nudi visoku udobnost smještaja te jedinstvenu filozofiju ponude – skladno nadopunjavanje aktivnih programa i wellnessa te gastronomije s netaknutom prirodom. Upravo je to formula koja će svakome gostu pružiti mogućnost potpunog opuštanja, odmora i revitalizacije duha i tijela. Uostalom, Veli Lošinj već 120 godina čuva tradiciju klimatskog lječilišta i oporaviliša stoga je jedinstveno odredište na Jadranu za cjeloviti odmor.

 | Autor:

Odmor i nove navike

Kako eliminirati stres užurbane svakodnevice iz zagađene, gradske sredine? Vitality Zona pruža niz aktivnosti koje će omogućiti revitaliziranje tijela te postizanje unutarnjeg sklada. «Spoznaj sebe samoga» poručio je Sokrat, a Vitality Zona daje mogućnost da to učinite kroz niz jedinstveno osmišljenih programa body tehnike primjerenih za sve generacije. Body tehniku potpisuje vrsna kineziologinja, Ana-Marija Jagodić Rukavina iz zagrebačkog PBS Centra sportske izvrsnosti, a u Vitality Zoni izvodi se pod stručnim nadzorom instruktora. Ovi programi omogućit će vam podizanje energije u zelenom okruženju, učvršćivanje tijela uz anti-gravity model vježbanja, kao i opuštanje u prirodnom okruženju, poput vode.

 | Autor:

Aromaterapijske radionice Anamarije Pažin iz Studia Laurus daju vam mogućnost učenja o blagotvornom djelovanju ljekovitog i aromatičnog lošinjskog bilja na ljepotu i zdravlje. Stečeno znanje ćete moći primjenjivati za poboljšanje kvalitete svakodnevnog života. Holistički wellness i beauty tretmani vrhunskom prirodnom kozmetikom i eteričnim uljima iz otočkog, ekološkog uzoja – omogućit će da zablistate i izvana. A prirodna kozmetika bez sintetskih dodataka nalazi se i u svakoj od kupaonica Hotela.

 | Autor:

Povrh toga, Vitality Zona uključuje i unutarnji i vanjski bazen s morskom vodom, relax zonu, jacuzzi, saune, fitness,  liječničku i stomatološku ordinaciju, te vitality bar s mnoštvom delicija od svježeg voća i povrća. Vježbati možete i na open-air fitnessu te unaprijediti izdržljivost na stijeni za penjanje također na otvorenom.

Jedinstvena gastronomija

 | Autor:

Jesi li stvarno ono što jedeš? Vitality koncept i utjecaj lokalne prirode definitivno se prenosi i na gastro ponudu Punte. Bogatstvo svježeg voća i povrća, kvalitetnih otočkih namirnica – maslinovo ulje, sir, meso, riba i morski specijaliteti, te iskustvo vodećih stručnjaka Makronove u pripravljanju cjelovitih i zdravih jela, osigurat će raznoliku paletu gastronomskih užitaka. Uz dominaciju otočkih i mediteranskih specijaliteta, gosti s posebnim prehrambenim navikama moći će pronaći i jela po svom ukusu. U skladu s prirodom, Vitality Hotel Punta pružit će vam posebne trenutke odmora, stjecanje novih životnih navika te mogućnost ponovnog upoznavanja s potrebama svog duha i tijela.

Posjetite Vitality Hotel Puntu i doživite novu dimenziju odmora. Više informacija pronađite na www.losinj-hotels.com

Photo: None

Komentari 0