Life&style
Više od 200 mirisa i parfema u dm-u ima dobru cijenu u svako vrijeme. Više od 200 mirisa i parfema u dm-u ima dobru cijenu u svako vrijeme. Više od 200 mirisa i parfema u dm-u ima dobru cijenu u svako vrijeme. Više od 200 mirisa i parfema u dm-u ima dobru cijenu u svako vrijeme. Više od 200 mirisa i parfema u dm-u ima dobru cijenu u svako vrijeme. Više od 200 mirisa i parfema u dm-u ima dobru cijenu u svako vrijeme. Više od 200 mirisa i parfema u dm-u ima dobru cijenu u svako vrijeme. 1/8 Više od 200 mirisa i parfema u dm-u ima dobru cijenu u svako vrijeme.

Više od 200 mirisa i parfema u dm-u ima dobru cijenu u svako vrijeme.

Od 1. studenog, na policama dm-a možete pronaći oznaku Dobre cijene u svako vrijeme za više od 200 mirisa čije su cijene trajno povoljnije i do 40 posto.

Proizvodi koji postanu dio programa „Dobre cijene u svako vrijeme“ u dm-u imaju zajamčeno dobru cijenu najmanje četiri mjeseca, što vam ostavlja dovoljno vremena za odabir savršenog parfema za sebe, a ususret blagdanima i svoje najmilije.

Odabir pravog parfema proces je kojemu treba posvetiti vrijeme, a pri odabiru savršenog mirisa u kupovinu je najbolje krenuti ujutro, kada je njuh oštriji i jači. Nemojte testirati više od četiri mirisa jedan za drugim, dajte si vremena da donesete pravu odluku. Prije nego što mirise nanesete na kožu, isprobajte ih na kartonskim testerima, a na dm-ovim mirisnim policama pronaći ćete i limenku sa zrncima kave koju možete pomirisati između isprobavanja parfema jer njezina jaka aroma neutralizira ostale mirise. Tek tada mirise koji su ušli u uži izbor nanesite na kožu, ostavite nekoliko minuta kako bi se upile sve note mirisa i odlučite se za onaj koji najbolje odgovara vašoj osobnosti.

Možete odabrati zavodljivi Calvin Klein Beauty, osvježavajući My Burberry, ili sada već klasik u carstvu mirisa - Bvlgari Omnia. Na policama dm-ovog mirisnog asortimana, po povoljnijim cijenama možete pronaći raskošni Lancome La vie est belle, intenzivni Armani Black Code ili pak zaigrani Jean-Paul Gaultier Le Male koji savršeno balansira između nestašnog mladića i britkog muškarca sa stavom.

Photo: dm.hr

Komentari 0