Life&style

Viralno: sirota influencerica plače kako nije sposobna za posao od 9 do 5 i "malograđanski život"

  • Nakon što joj je profil bio deaktiviran, samoprozvana influencerica s nešto više od 100.000 pratitelja, Jessy Taylor na YouTube je stavila srcedrapajući video pod naslovom Stop reporting my Instagram
  • U suzama objašnjava kako je bez svog profila "nitko i ništa" i kako "nije sposobna za normalan posao" te je kritičare prozvala da od nje žele napraviti "siromašnu prostitutku"
  • Video se brzo proširio društvenim mrežama  i izazvao lavinu reakcija, a mi donosimo kronologiju priče

Jessy Taylor, dvadesetjednogodišnjakinja s Floride, u svijetu je Instagrama bila tek jedna  u nizu "manjih influencerica" s nešto više od 100.000 pratitelja, a onda je snimila srcedrapajući video koji se brzinom munje proširio društvenim mrežama. Kada joj je Instagram početkom mjeseca zbog pritužbu deaktivirao profil, ona je na YouTube postavila video pod naslovom Stop reporting my Instagram. I možda bi to bio samo jedan u nizu videa sirote influencerice, ali je njegov sadržaj izazvao lavinu komentara te je pregledan 1.700,000 puta. 

 | Autor: Screenshot Youtube Screenshot Youtube

Naime, u spomenutom videu, grcajući u suzama Jessy moli korisnike Instagrama da joj prestanu prijavljivati profil jer je ona bez njega "ništa" i kako nema nijednu vještinu potrebnu za "normalan" posao. Jecajući je gledatelje obavijestila kako ona naprosto nije stvorena za posao koji se obavlja od 9-5 te da nikada neće biti "radni materijal".

Možda vas zanima Ovo moraš znati: 7 načina kako da ne dobiješ šlaufić oko struka Rubrika Life&style Life&style

Ova nekadašnja radnica u McDonald'su je ustvrdila kako se tome ne bi vratila jer je tada bila luzerica, a sada zarađuje online i ima (carstvo) od 100.000 pratitelja. Također, osvrnula se na svoje kritičare za koje je kazala kako ju žele prilagoditi svojim malograđanskim idejama (odnosno odlasku na posao), ali ih je i optužila da oduzimanjem njezinog profila (i sredstava za život) od nje žele napraviti "siromašnu prostitutku na methu". Naime, sama je priznala kako se svojedobno bavila  i najstarijim zanatom na svijetu, a vjeruje kako ju je od njega spasio baš Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessy Taylor (@jessytaylorduh) on

Možda vas zanima Novo it mjesto za fotkanje je zagrebačka ulica puna rascvalih japanskih trešnji Rubrika Stars Stars

Malo je reć da ljudi nisu bili oduševljeni, a komentari ostavljeni ispod videa su mahom negativni. Influencerica nije naišla na odobravanja, a komentatori su je prozivali zbog njezine percepcije o tome kako se ona može ostvariti samo putem novca. Uz negativne, bilo je i mnoštvo sarkastičnih komentara pa je tako jedna komentatorica pretpostavila da bi i ona bila uznemirena da je "plaćaju da ne radi". Naravno, bilo je i onih koji su ovaj video prozvali trollingom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessy Taylor (@jessytaylorduh) on

Bilo kako bilo, Jessy je svoj Instagram dobila natrag, a uspjela je ušićariti i kojeg pratitelja više. Ipak, ona tu nije stala, te je u intervjuima koje je dala nakon ekspanzije videa na društvenim mrežama objasnila kako se osjećala kao da ju je netko deaktiviranjem profila pokušao ubiti. Štoviše, nazvala je čak i policiju i rekla im za to, ali oni su joj objasnili kako se te dvije stvari ne mogu uspoređivati. Mlada influencerica se s time još uvijek ne slaže. 

Možda vas zanima Cvjetni uzorak: složili smo 4 odlična stajlinga u kojima glavnu riječ imaju - cvjetići Rubrika Moda Moda

I dalje tvrdi kako je ona zapravo žrtva bulinga, a u ovoj teoriji zavjere prozvala je i sam Instagram da je nastoji ušuškati. Jedini je problem taj što Jessy zapravo i ne priča puno, već joj profil prvenstveno krase nage fotografije. Izgleda da je priča unatoč svemu za nju imala sretan epilog jer joj je profil vraćen te se za lagodan život neće morti okrenuti prostituciji. Također, spremna je oprostiti svojim hejterima jer je kaže da je strijelac po horoskopu, odnosno nije zlopamtilo.

 

Photo: Screenshot Youtube

Komentari 0