Life&style

Viralni video hrvatskog TikTokera uči nas kako staviti osvježivač u wc školjku. Radili smo to krivo...

  • ,,Da sam ikad moga’ zamislit’ da će mi wc šolja otić’ viralno i postat’ popularna, strašno, od danas je sve moguće!’’ – izjavio je Matej Matijević, TikToker iz Hrvatske
  • On je snimio hit video u kojem je otkrio pravilan način postavljanja osvježivača u wc školjku
  • Pratitelji su ga zamolili da pusti vodu kako bi se uvjerili da osvježivač stoji na mjestu

Korisnik društvene mreže TikTok, Matej Matijević-Maca, postao je viralan nakon što je objavio video kako stavlja mirisni osvježivač u kuglicama u WC školjku na potpuno drugačiji način nego što je to većina ljudi (svi, zapravo?) to rade. U objavi, koju je do sad pregledalo više od 6 milijuna ljudi, možeš vidjeti kako pravilno koristiti osvježivač za WC školjku.

@maca_official

OMG😱😱😱 ##viral ##fyp ##foryou ##trend ##foryoupage ##hrvatska ##srbija ##xyzbca

♬ You give me butterflies - ✨amo a mis 23.4k subs✨

Plastični držač zapravo ide s unutarnje ispod ruba školjke, a ne preko njega, s vanjske strane. U opisu je napisao da je imao 22 godine kad je ovo saznao, a koliko si ti imala godina? Pratitelji su ga zamolili da snimi kako to izgleda dok pušta vodu što je u sljedećem videu i učinio.

@maca_official

Reply to @gloriaslavinski STAAYS❤❤ ##xyzbca ##srbija ##hrvatska ##foryoupage ##trend ##foryou ##fyp ##viral

♬ You give me butterflies - ✨amo a mis 23.4k subs✨

Matej Matijević, poznatiji kao maca_official, koji u slobodno vrijeme radi ženama manikuru i trajni lak, otkrio nam je da je trik s osvježivačem saznao sasvim slučajno dok je čistio kupaonicu. Vidio je trokutić i odlučio je staviti ga s unutarnje strane. Kad je osvježivač ostao na mjestu bio je u šoku te je potom odlučio snimiti TikTok video. Nije mu bilo ni na kraj pameti da će postati viralan.

@maca_official

#duet with @maca_official NAJPOPULARNIJA WC ŠOLJA🤣🤣 #viral #fyp #trend #foryoupage #hrvatska #srbija #xyzbca #foryou

♬ You give me butterflies - ✨amo a mis 23.4k subs✨

Matej nam je rekao kako je sve ovo s osvježivačem bilo sasvim slučajno, ali ako otkrije još neki kućanski trik opet će ga podijeliti na društvenim mrežama.

Photo: TikTok/@w_e_s_t_m_a_n

Komentari 0