Life&style

Viralni hit su... Ove odvratne torte s prištevima!

A za sve je kriva Dr. Pimple Popper i njeni hipnotizirajući videouratci u kojima pokazuje kako se rješava gigantskih miteresa, prišteva i najčešće, cisti. Gnjus prenesen u kuhinju!

Nekad su stvari neobjašnjive - poput činjenice da su ljudi pomalo opsjednuti istiskivanjem prištića, a to ide toliko daleko da se oko doktorice Sandre Lee koja se bavi istiskivanjem ili odstranjivanjem, čak i kirurški, prišteva i cisti stvorila prava fama. Sada je znamo kao Dr. Pimple Popper, koja je neupitno brend za sebe, a toliko je popularna da ima i vlastiti merch! Bespuća Interneta su zaista čudno mjesto... No onda su stvari postale još čudnije kad su se pojavile Pimple Cake, iliti prišt-torte.

The Cakeskape u Maleziji je samo jedna od slastičarnica koja se uhvatila izrade torti s prištićima koji se zaista mogu i istisnuti. Pritom, oni izgledaju poprilično realistično, izbočeni su, s bijelim vrhovima i crvenim upaljenim dnom, ali pogađaš - u cijelosti su jestivi. Naime, tijekom godine izradili su već popriličan broj ovakvih torti, pretežito za rođendane te djevojačke i momačke večeri. Fora je u tome da nam torta omogućuje da se sami igramo Dr. Lee i istisnemo tu gadnu (iako, u stvari, ukusnu) "cistu". I na kraju to i pojedemo ako nam se već prije ne okrene želudac. Naime, ti "ukrasi" na torti napravljeni su tako da se uistinu mogu istisnuti i u tome je, izgleda, cijela čar. 

Osim u Maleziji, torte, točnije kolači, proizvode se i u Americi i to u obliku cupcakesa inspiriranih gadnim prištom i cistom na vrhu, baš iz serijala pucanja prištića Dr. Lee, a isprobala ih je ekipa iz BuzzFeeda. Pogledajte u nastavku kako tek to izgleda!

 

Photo: Facebook/Predrag Suka
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar merida

    merida

    Grozno, baš mi izgledaju gadljivo i ne bi ih mogla jesti...