Life&style

Violeta nagrađuje vjernost: Kupuj i dalje omiljene We Care proizvode i osvoji genijalne nagrade

  • Kao brend koji kroz svoje proizvode živi sa ženama i razumije njihove potrebe, Violeta kontinuirano radi na tome kako bi se žene osjećale sigurno, ugodno i sretno
  • Nakon što je u sklopu akcije ''Biti žena je krvav posao'' osigurala 150.000 komada higijenskih uložaka We Care za 3.824 djevojke, korisnice učeničkih domova u Hrvatskoj te uz miss7 pokrenula najveći otvoreni razgovor o menstruaciji u sklopu projekta ''miss7 & Violeta: Let's talk about Period'', Violeta je pripremila još jedno iznenađenje
  • Svim svojim vjernim kupcima Violeta poklanja super nagrade za uživanje u dugom, toplom ljetu!

Violeta We Care aktivno brine o ženama i za njih bira samo najbolje, ali isto tako cijeni vjernost svojih kupaca. Upravo zato Violeta pokreće posebnu promociju tijekom koje možeš ''ubiti dvije muhe jednim udarcem'' - kupiti omiljene Violeta We Care higijenske proizvode i osvojiti vrijedne nagrade. Jer s Violetom svi dobivaju!

Obzirom da je ljeto sve bliže, Violeta je svoje vjerne kupce poželjela opremiti za ljetovanje sa stilom te je osigurala genijalne poklone: gel maske zahvaljujući kojima će podočnjaci postati stvar prošlosti, 2000 zaštitnih torbica kako ti sol i sunce ne bi oštetili mobitel, 700 termo boca zahvaljujući kojima će tvoj osvježavajući napitak ostati osvježavajući i tijekom višesatnog boravka na plaži te 200 Polarbox prijenosnih hladnjaka kojima će se sasvim sigurno razveseliti cijela tvoja ekipa.

 | Autor: Violeta We Care Violeta We Care

Sve što trebaš napraviti kako bi osvojila ove genijalne nagrade je kupiti 4 komada bilo kojih Violeta We Care higijenskih i/ili dnevnih uložaka, sačuvati račun i ispuniti prijavu na: wecare.violeta.com/programi-vjernosti/.

Promocija traje od 1.5. do 15.6.2022. ili do isteka zaliha.

Violeta We Care ulošci

Birati možeš između Night, Normal i Super+ Violeta We Care Air Fit higijenskih uložaka, posebno dizajniranih s čak 500 upijajućih jastučića na površini koji upijaju od 40ml do 135ml tekućine i osiguravaju 0% propuštanja i maksimalnu bezbrižnost. 

Air Dry tehnologija čiji kanalići omogućavaju brži protok zraka i sušenje površine uloška osigurava 24h osjećaj svježine i ugodnosti. Air Fit ulošci se prilagođavanje zahtjevnim pokretima tijela pa možeš neopterećeno uživati u svim vrstama aktivnosti. Omot uloška napravljen je od posebnog materijala koji ne stvara buku, a u svakom pakiranju dobivaš gratis intimo vlažne maramice.
 | Autor:

Ako još uvijek nisi isprobala Air Fit dnevne uloške, sada je pravo vrijeme da to promijeniš. Air Fit Long, Normal i Kantarion dnevni ulošci idealni su ako čekaš menstruaciju ili za svakodnevnu upotrebu za 24h osjećaj svježine.

Violeta u ponudi ima i We Care Cotton higijenske uloške. Ovi ultra tanki ulošci mekanog površinskog sloja poput pamuka pružaju potpunu zaštitu i njegu bez iritacija i alergija. Cotton ulošci ne sadrže dioksin, parfem i umjetna bjelila, a pružaju cjelodnevni osjećaj nježnosti i sigurnosti. Idealni su za žene koje osjećaju razliku.

 | Autor:

Violeta We Care Classic higijenski ulošci pravi su odabir za žene koje traže maksimalnu zažtitu tijekom onih dana u mjesecu. Izrađeni su od materijala koji upijaju i raspoređuju tekućinu ravnomjerno po cijeloj površini unutar nekoliko sekunda i razvijeni s ODOR CONTROL funkcijom koja neutralizira neugodne mirise.
Odaberi svoje Violeta We Care favorite, osvoji nagrade i ovo ljeto budi bezbrižna gdje god pođeš!

Photo: Violeta We Care
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maya221

    Želim se zahvaliti DR Alabi, čovjeku koji mi je pomogao popraviti svoj brak i učinio da me muž više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem na poslu on vam može pomoći da to riješite, možete ga ... prikaži još!