Life&style

Vikend nakon vikenda je s ovim poklonom... još bolji!

Zasigurno si se već uspjela odmoriti i ovo je jedna od onih subota u kojima nedvojbeno prštiš od energije, a mi smo ti upravo odlučili dati razlog više za sreću!

Ovaj produženi vikend, moramo ti priznati, strašno nam godi. Nadam se da si se dosada već dobro odmorila i da si spremna uživati u ovoj suboti do maksimuma. Mi smo odlučili još malo potaknuti tvoj hormon sreće na ekstremni rast!   | Autor: miss7 miss7

Za danas smo ti odlučili pripremiti još jedan paket koji će osvježiti tvoje lice i automatski te podignuti. Naš poklon paket iznenađenja baziran je na nijansama crvene, fuksijaste i ljubičaste. U njemu se, otkrit ćemo ti, nalazi ruž i sjajilo koji će tvojim usnama podariti pravi gorući žar jeseni i dovesti ih u prvi plan. Osim toga, unutra se nalazi paleta sjenila koja, uz osnovne tranzicijske boje poput bež i smeđe, sadrži žive nijanse plave i ljubičaste. S njom ćeš moći kreirati i dnevne i noćne lookove s kojima ćeš definitivno zablistati! Kao šećer na kraju, za tebe imamo i maskaru koja će tvojim trepavicama podariti i volumen i dužinu.   | Autor: miss7 miss7 Za slučaj da se pitaš kako doći do njega, mi smo se potrudili da ti proces ne oduzme mnogo vremena. Sve što trebaš učiniti jest posjetiti stranicu našeg Value4Money beauty natječaja. Njegov je cilj iznaći proizvode koji uistinu vrijede naših novaca, a tako tešku odluku ne možemo donijeti sami. Potrebna nam je i tvoja pomoć koju, dakako, nagrađujemo! Otiđi, glasaj za po jedan proizvod u svim kategorijama, ostavi nam svoje podatke i prepustiti nama da obavimo svoju misiju. Ovit ćemo tvoje jesenje dane u čarobne boje! 
 

Photo: miss7

Komentari 0