Life&style

Vidiš li 3 znaka skrivena na Coca-Colinim božićnim limenkama?

Ograničeno božićno izdanje limenki slavne Coca-Cole na sebi kriju skriveni simbol... možeš li ga prepoznati? Pogledaj malo bolje.

FedEx se proslavio sa strelicom u svom imenu i vrlo brzo inspirirao brendove diljem svijeta. Odjednom je svaki logo u sebi sadržavao još jednu skrivenu poruku i svaki od njih istu je pokušao sakriti na što bolji način. Onda nije nimalo čudo da je pobjedu u ovoj utrci još jednom odnijela nenadmašiva Coca-Cola koja se ovog Božića također odlučila poigrati sa svojim dobro poznatim polarnim medvjedima koji nas uvijek razvesele u blagdansko vrijeme.

Naime, Redditov korisnik sunkist268 bio je prvi koji je započeo potragu primijetivši kako novo ograničeno izdanje limenki na medvjedima skriva dijelove čuvene Coca-Coline boce.

Vidiš ih? Pogledaj malo bolje:

 | Autor: Jackie Frere Jackie Frere

Njihove su oči zapravo obrnuti čepovi boce, a odsjaj na medinoj njuškici zapravo je silueta staklene Coca-Coline boce. Ali ni to nije sve - ako njušku gledaš pod pravim kutem, ona je zapravo limenka Coca-Cole. Vidiš li još nešto što mi ne vidimo? 

 | Autor: Jackie Frere Jackie Frere

Pa, kao da nam već nisu bile dovoljno kul, nove božićne limenke sad su nam još zanimljivije. Osim toga, mislim da ćemo od sada pa nadalje dobro proučiti svako pakiranje naših omiljenih slatkiša - tko zna što bismo sljedeće mogli pronaći.

Možda vas zanima Ovoga Božića bor uredite kuglicama s cugom! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Jackie Frere

Komentari 0