Life&style

Video: Pripremi maramice! Reakcija dječačića na očevom vjenčanju će te dirnuti do suza

Svako vjenčanje nas može bez problema rasplakati od sreće, ali kad mladenka čita ovakve zavjete svojem 4-godišnjem posinku, suze ne možemo zaustaviti...

Preslatki četverogodišnjak Gage nije mogao suspregnuti osjećaje dok se njegov otac, američki marinac Joshua Newville, ženio s Emily Leehan. Maleni Gage se baš dobro držao, ponosno stojeći pokraj svog oca, sve dok mlada nije počela čitati zavjete koje je napisala samo za dječačića. Nakon što ih je krenula čitati, maleni Gage više nije mogao izdržati i potpuno se slomio. Zajedno sa svim gostima, a evo i nama već naviru suze...

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

"Želim da se uvijek osjećaš sigurno i da se uvijek trudiš i da budeš dobra osoba", počela j ečitati mladenka., a dječačić se se bacio na nju i čvrsto je grlio!

Kao što je i bilo za očekivati, uslijedio je kolektivni ‘aaaa’ iz publike, dok je Emily nježno pokušala utješiti Gagea. "Nemoj plakati, srce", rekla mu je pomajka.

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

“I na kraju, želim da znaš koliko si poseban dječak.", nastavila je Emily. "Nevjerojatno si pametan, predivan i drag prema svima. Pomogao si mi da postanem žena kakva danas jesam i iako ja nisam tebi dala dar života, život je svakako meni dao dar u obliku tebe". 

Nekako i ne tako iznenađujuće, svi troje su plakali prije nego što je Emily uopće uspjela pročitati zavjete do kraja. Gage je definitivno plijenio svu pažnju na ceremoniji, a njegova je reakcija obišla u roku nekoliko dana obišla svijet. Naša srca je osvojio!

Photo: Facebook/Predrag Suka

Komentari 0