Life&style 21. veljače 2020.

Vi ste najljepše, znate to, zar ne?

PR.

Jedan pogled na vlastiti odraz u zrcalu sve nas je znao ponekad rastužiti. Niste usamljeni, no nikad ne biste smjeli smetnuti s uma kako je ljepota u očima promatrača i ovisi o osjećajima. Volite li sebe i koliko? Vrijeme je da otkrijete svoju najveću ljubav, samu sebe.

O različitostima i činjenici da ljepota ne dolazi u jednoj veličini ne govorimo dovoljno. Savršena tijela i lica mladih modela su jedan, a stvarne žene sa svim svojim sitnim nedostacima i pričama koje stoje iza njih drugi, posve različit svijet. Jedno je posao, drugo je život.

Ne dopustite da okolina i društvene norme utječu na vaše samopouzdanje. Ne slušajte savjete, često su kontradiktorni i što god radite, nikad nećete ugoditi svim tim standardima, nitko neće. Zato nemojte ni pokušavati! Budite originalne, volite sebe jer ste najljepše! Ne zamarajte se tuđim mišljenjima.

 | Autor: PR PR

A ako ste još uvijek nesigurne, vrijeme je da promijenite stav! Ne dopustite da vam zrcalo bude neprijatelj. Stanite ispred njega i dobro se promotrite. Pomno proučite svoje oči, duboko se zagledajte. Sve te nijanse i detalji, zaista su prekrasni. I nitko nema iste! Vaše su jedinstvene! Nastavite dalje sami, pronađite na sebi tri stvari koje vam se sviđaju. A već idući tjedan nađite još tri! Pokušajte to raditi svakog dana! Jesu li to vaše ruke, stopala ili kosa, potpuno je nebitno, sigurni smo da ima puno toga predivnog na svakom čovjeku. Svaki put kad se budete osjećali neprivlačno ili loše, ponovite si naglas sve što volite na svom tijelu i napokon se naučite voljeti!

I da, znamo da to nije lako, zato donosimo savjete kako to postići.

  1. Pronađite što vam se sviđa na vama! Činite to svakog dana!
  2. Istaknite vrline! Šminkom, odjećom ili stavom!
  3. Zakamuflirajte mane vedrinom i samopouzdanjem!
  4. Smiješite se češće! Vedrina zrači i čini vas boljom verzijom sebe!
  5. Vježbajte!
  6. Pijte više vode!
  7. Spavajte!
  8. Odvojite 10 minuta samo za sebe! Uživajte u tišini sami sa sobom!
  9. Zaljubite se!
  10. Brinite o sebi i budite vlastiti prioritet!

Postoji još jedan trik, a to je kvalitetna njega! Ona će vam pomoći da izgledate ljepše, da imate bjelje zube, mekšu kožu, rumenije obraze, sjajniju kosu... I u konačnici, da se osjećate bolje! A u vašem dm-u pronaći ćete sve što vam treba za to. Iskušajte različite preparate i otkrijte koji najviše odgovaraju vašim potrebama. Posvetite svakog dana malo vremena vlastitim beauty ritualima, svaka žena ih treba. Vi zaslužujete samo najbolje, jer ste najbolje!

 

Komentari 0