Life&style

Veliki zasloni stvoreni za uživanje

Kišni dani pružaju dragocjenu priliku za opuštanje i bijeg od svakodnevnog stresa, a najbolji način za maksimalno iskoristiti to vrijeme je upaliti televizor i gledati omiljene filmove i serije. No, za potpuno iskoristiti takve dane i atmosferu potrebno je imati vrhunske uređaje poput – Samsung OLED i Neo QLED televizora koji će dodatno obogatiti vaše iskustvo gledanja i pretvoriti kišni dan u zabavan.  

Oživite tmurne dane uz posebnost OLED televizora 

Kada je riječ o OLED televizorima, inovativni zasloni i njihova nesvakidašnja kvaliteta slike nude duboku crnu, čistu bijelu boju i živopisne nijanse ostalih boja te tako stvaraju dojam kao da se korisnik nalazi u sceni. Samoosvjetljujući pikseli pružaju izvanrednu preciznost i svjetlinu, dok Quantum HDR OLED+ tehnologija dodatno pojačava svjetlinu i kontrast svakog piksela na ekranu, pružajući time svakoj sceni bogate detalje. 

 | Autor:

Nikad uzbudljivije gledanje filmova  

No, posebnost ovih televizora ne završava na kvaliteti slike jer njihov Infinity One dizajn osvaja svojom elegantnošću i tankim izgledom iz svakog kuta, čime postaju središte svakog prostora. Dodatno, uz Q-Symphony tehnologiju i Soundbar zvučnik, korisnici će doživjeti zvuk koji se savršeno stapa s vizualnim iskustvom, a Real Depth Enchancer dodatno pridonosi doživljaju dubine slike, kao i EyeComfort Mode koji osigurava optimalnu svjetlinu zaslona, posebno nakon zalaska sunca, kako bi se korisnici mogli potpuno opustiti i uživati u sadržaju. 

Kino iskustvo u dnevnom boravku zahvaljujući Neo QLED televizorima 

S druge strane, Samsung Neo QLED televizori pružaju nevjerojatnu kvalitetu slike zahvaljujući Quantum Matrix tehnologiji, a uz Dolby Atmos® i Object Tracking Sound tehnologiju, zvuk postaje isto tako važan dio filmskog iskustva. Još je važnije napomenuti da Q-Symphony tehnologija stvara sinergiju između televizora i soundbar zvučnika, omogućujući korisnicima potpuno uživanje u svakom trenutku filma. I ovi televizori osvajaju svojom elegantnošću iz svakog kuta čime se savršeno uklapaju u svaki dom. 

 | Autor:

Kad kiša postane najbolji prijatelj: Istražite inovacije Samsung televizora 

Samsung televizori štite korisnikove podatke na najvišoj razini pomoću Knox platforme, a SolarCell daljinski upravljač koristi sunčevu energiju za punjenje te tako korisnici više ne trebaju brinuti ni o jednokratnim baterijama. Uživanje uz omiljeni TV sadržaj postaje još lakše uz SmartThings platformu koja omogućuje pametno upravljanje kućnim uređajima. Jednostavno međusobno povežite svoje uređaje SmartThings aplikacijom i s lakoćom ih nadzirite i upravljajte pomoću daljinskog upravljača ili glasa dok gledate TV iz udobnosti vašeg kauča.   

 | Autor:

Sa Samsung OLED i Neo QLED televizorima kišni dani postaju idealno vrijeme za otkrivanje prednosti ovih tehnoloških inovacija, a korisnici mogu uživati u vrhunskom doživljaju gledanja i kvaliteti slike koja oduševljava. Kišni dani su zaista stvoreni za upotpunjeno druženje. 

Photo: Instagram @lela.design
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    odlično