Life&style
1/17

Veliki celebrity party uoči utrke Formule 1

Proteklog vikenda u Monaku održala se utrka Formule 1. Noć prije utrke na brodu Sea Dream usidrenom u luci Monako ukrašenom bojama TAG Heuer branda Jean-Claude Biver, predsjednik Odjela za satove LVHM grupe i Direktor TAG Heuera, dočekao je goste na cool ekskluzivnoj zabavi s Carom Delevingne (koja je na Grand Prix utrci bila i „gird-girl“), Fernandom Alonsom i momčadi McLaren-Honda, momčadi s kojom TAG Heuer ove godine slavi 30 godina partnerstva – najduljeg partnerstva u F1 što je samo po sebi jako simbolično.

Sve goste u opuštenoj atmosferi zabavljao je DJ Mark Ronson za proslavu jedinstvene povijesti TAG Heuera u automobilizmu i konkretno u odnosu s AKM-om, slavnim organizatorom Grand Prix utrke, institucije koja 2015. slavi 125. godišnjicu postojanja.

 | Autor: David M. Benett David M. Benett

Jean-Claude Biver, predsjednik Odjela za satove LVHM grupe i Direktor TAG Heuera, rekao je: „Sport je osjećaj, on je uspjeh, radost, nada, izdržljivost, učinkovitost. Sve su to kvalitete koje se pronalaze i u TAG Heuer satovima. I na kraju: Švicarska avangarda od 1860. naš je slogan. Način razmišljanja koji nas pokreće, danas više nego ikad, je da budemo inovativni, povezani s budućnošću, tehnološki razvijeni, svježi i dinamični. Naše aktivnosti u Monaku spajaju sve ove sastojke, one luksuznog brenda sa svim značajkama visoko-kvalitetnog proizvoda, ali još uvijek pristupačnog proizvoda.“

 | Autor: David M. Benett David M. Benett

Povijest TAG Heuera blisko je povezana s Automobilističkim klubom u Monaku. Od Juana Manuela Fangia do Fernanda Alonsa i Jensona Buttona, najveći prvaci automobilizma odigrali su ulogu u TAG Heuer legendi. Isto stoji za sve automobilističke utrke, ali među njima se ističe najprestižnija i jedna od najstarijih automobilističkih utrka na svijetu – kultna Monaco Grand Prix. Na ovoj stazi TAG Heuer zauzima posebno mjesto zapisano u velikim povijesnim analima.

 | Autor: David M. Benett David M. Benett

Švicarski proizvođač satova polako niže najveći broj pobjednika Monaco Grand Prix utrke: Niki Lauda, Jody Scheckter, Alain Prost, Ayrton Senna, Mika Häkkinen, David Coulthard, Kimi Räikkönen, Fernando Alonso i Lewis Hamilton, svi su oni TAG Heuerovi ambasadori koji su ovdje oborili kockastu zastavicu. Od 2011. TAG Heuer i Automobilistički klub u Monaku još više učvršćuju svoj odnos potpisivanjem povijesnog a sada i sveobuhvatnog sporazuma: Službeni partner, Službeni sat i Službene sunčane naočale.

 | Autor: David M. Benett David M. Benett

Povodom 30. godišnjice bliskog partnerstva s McLarenom, TAG Heuer je ove godine predstavio posebno izdanje svoje slavne kolekcije Formula 1.

Više slika pogledaj u galeriji...

Photo: David M. Benett

Komentari 0