Life&style

Vaya Con Dios na oproštajnoj turneji

Vaya Con Dios će održati svoj oproštajni koncert 18. listopada 2013. godine u dvorani Dražena Petrovića. Ulaznice možete kupiti u Eventim ticket shopovima u Jurišićevoj 2 i u Arena centru, te na svim prodajnim mjestima Eventima po povlaštenoj cijeni do 10. svibnja.

Dani Klein, žena koja vuče sve konce u grupi Vaya Con Dios,  upravo je navršila 60 godina, objavila svoje memoare i odlučila odsvirati zadnju turneju Vaya Con Diosa. Zagreb je, na veliku sreću mnogobrojnih hrvatskih obožavatelja, uvršten na prestižnu listu gradova i država koje će ovaj legendarni belgijski sastav posjetiti u sklopu „Farewell tour“.

 | Autor:

Kako je ovo posljednja turneja, tako će ovaj bend  predvođen fenomenalnom Dani Klein odsvirati sve svoje hitove od "Just a Friend of Mine", “Nah Neh Nah", "Don't Cry for Louie", "Puerto Rico" i mnoge druge koji su godinama zauzimali prva mjesta na top ljestvicama. Grupa je to koja je ukupno prodala više od 7 milijuna albuma i više od 3 milijuna singlica. Njihove pjesme i danas su među najemitiranijim na radio postajama diljem Europe, a svoj zvjezdani status su potvrdili u Zagrebu prije šest godina kada su u dva dana rasprodali tri koncerta u dvorani Lisinski. 

Cijene ulaznica po povlaštenoj cijeni do 10. svibnja su 200 kn stajanje parter, 220 kn sjedenje tribine i 260 kn vip sjedenje. Nakon 10. svibnja cijene ulaznica su 220 kn stajanje parter, 240 kn sjedenje tribine, 260 kn vip sjedenje, a na blagajni dvorane na dan koncerta 20 kuna skuplje. Njihova posljednja turneja ikad dovodi ih u Zagreb i ne propustite biti dio oproštajnog spektakla Vaya Con Diosa. 

Photo: None

Komentari 0