Life&style

Varalica s Tindera planira pokrenuti vlastiti reality show, a čini se kako je našao i nove žrtve

  • Čini se kako Tinder Swindler planira svoju novostečenu Netflixovu slavu iskoristiti da "osvoji Hollywood"
  • Izvori bliski Simonu kažu kako je potpisao ugovor s menadžerskom agencijom u LA-u te kako planira izdati knjigu i vlastiti reality show
  • Zvijezda s Tindera također obećava kako će "ispričati svoju stranu priče"

Nakon što je Netflix ispričao priču "Tinder Swindler", samoprozvani Simon Leviev, a pravog imena Shimon Hayut, trenutno uživa svojih pet minuta slave. Bez obzira na negativan publicitet, čini se kako se varalica s Tindera vodi onom "bolje ikakav PR nego nikakav". Izraelac koji je prevario brojne žene te ih uvalio u novčane probleme, izašao je iz zatvora nakon pet mjeseci, a mnoge zanima njegov život te čime se danas bavi. Sudeći po njegovim društvenim mrežama, čini se kako mu ništa ne nedostaje, no kad je Simon Leviev u pitanju, sada već znamo da je sve samo privid.

Možda vas zanima Romantične online prevare: Kako je ovaj tip 'uprihodio' 10 milijuna dolara od žena s Tindera Rubrika Life&style Life&style

Simonov Instagram profil koji je imao preko 100.000 pratitelja je izbrisan, jednako kao i svi profili na Tinderu, te je trenutno aktivan samo na TikToku gdje mu u opisu profila piše "CEO of dating". 

 

@simon_leviev_official Think what you want 💸 #tindermoney #thankyou #love #foryou #fyp #foryoupage #youpaid #forever #easymoney #netflix #tinderswindler ♬ original sound - Simon Leviev

 

Čini se kako je varalica s Tindera odlučio iskoristiti svoju slavu i pokoriti Hollywood. 

Izvori bliski Simonu kažu za TMZ da je već potpisao ugovor s  menadžericom talenta u Los Angelesu, Ginom Rodriguez, koja predstavlja niz reality zvijezda, uključujući i Blac Chynu. Simon se nada da će napisati knjigu, imati vlastiti podcast u kojem nudi dating savjete, te svoj reality show u kojem se žene natječu za njegovu ljubav, potvrdio je predstavnik agencije.

Koja zanimanja najviše pale žene, a koja frajere?

Inače, Simon u svojim raznim obraćanjima na društvenim mrežama tvrdi kako je krivo interpretiran u Netflixovom dokumentarcu te kako planira "ispričati svoju stranu priče" i "oprati ljagu sa svog imena". Nakon svega što smo vidjeli, čini nam se teško moguće da na ikakav način može opravdati svoja djela, međutim činjenica je kako su reakcije oko ovog prevaranta podijeljene te ga mnogi podržavaju. Među njima su, naravno, muškarci koji u Tinder Swindleru vide neku vrstu heroja i osvetnika "brižnih, jadnih muškaraca" koji su obično "žrtve sponzoruša" te ga opravdavaju na način da prevarene žene zapravo nisu žrtve već su i same pale na njegov novac, pa su, po toj besprijekornoj logici valjda "to i zaslužile". 

No, najzabavniji dio je taj što se čini kako Swindler upravo u fanovima vidi novu priliku za zaradu.  Naime, zloglasni prevarant ponudio je personalizirane poruke za sve svoje obožavatelje za 148 funti. Prevarant koji se obogatio upravo praznim obećanjima djevojkama s Tindera, upravo obećava svojim obožavateljima da će "video biti objavljen 24 sata od plaćanja".

Photo: Netflix

Komentari 0