Life&style

Uzrujana si? Skuliraj se uz ovaj trik od 30 sekundi

Na putu do posla zapneš u gužvi, onda još neki idiot iza tebe trubi kao luđak. Na poslu te dočeka iznervirani šef s nekim dodatnim poslovima i onda nakon što umorna dođeš doma, uspiješ se još i posvađati s dečkom. Jesu ti poznati takvi dani?

Često je neka sitnica dovoljna da nas uvelike oneraspoloži – to može biti gužva u tramvaju, kolegica koja ti je uputila bezobrazan komentar ili vječno nezadovoljan šef. Vjerojatno poželiš vrištati, nekoga ošamariti ili nešto baciti u zid. No, ostati smirena je najbolje što zapravo možeš učiniti. Samo, kako ostati smirena kada te samo djelić sekunde dijeli od toga da eksplodiraš? Imamo rješenje.


Isprobaj ovaj trik od 30 sekundi:
Što se dogodi kada uzmeš malom djetetu njegovu lizalicu? Vrištat će – jer lizalica trenutno predstavlja sve za dijete – i ne zna kada će je dobiti natrag. Ne razmišlja o tako dalekoj budućnosti. Što se dogodi kada jednoj odrasloj osobi uzmeš lizalicu? Naravno, bit će joj relativno svejedno, jer zna da može i bez nje. Uostalom, svjesna je da si može kupiti novu. Zamisli si tu situaciju prije nego što se počneš uzrujavati i shvatit ćeš da tvoj problem i nije tako strašan. Nema razloga za uzrujavanje, zar ne?! Chill...

Photo: Promo

Komentari 0