Life&style

Uživaš čitati vijesti na portalima? Zaljubi se u novo atraktivno izdanje digitalnih platformi 24sata

  • Informiranost je dio lifestylea, a svaka od nas sigurno ju je uklopila u svoje male rituale
  • Bez obzira želiš je svoju porciju informacija najradnije konzumirati uz jutarnju kavicu ili u opuštajućim popodnevnim satima, sada imaš priliku još više poboljšati svoje iskustvo
  • Omogućuje ti to 24 sata koja je svoju prisutnost podignuo na još višu razinu, a koje te novosti očekuju možeš saznati u nastavku

Uz jutarnju kavicu najbolje idu i friške porcije informacija. No, konzumiranje novosti u bilo kojem dijelu dana pretvara se su u prave male rituale. Ako ih voliš i ti prakticirati onda će te razveseliti vijest da je 24sata dostupnost brzih i kvalitetnih informacija podignuo na novu razinu. Raznovrsnost sadržaja sada ti je dostupna u novim formatima poput flash vijesti, video članaka, foto članaka, a sve kako bi ti užitak u tvojim svakodnevnim navikama bio još bolji. 

Osim toga, svoje znanje i informiranost moći ćeš osvježiti istraživačkim i opsežnim feljtonima (Longform) kao i Live prijenosima sportskih i najvažnijih političkih događaja u zemlji i svijetu.

 | Autor: 24sata 24sata

Ljubiteljice enigmatike razveselit će vijest da su križaljke i sudoku dostupne na svim platformama. Opustiti se možeš i uz razonodu po starom provjerenom receptu – uz standardne jockere Nika Titanika, Horoskop, Vremensku prognozu te Curu dana.

Ako svakodnevne (ne )prilike voliš prokomentirati, 24sata ti omogućuje još bolje iskustvo. Naime, najkvalitetniji komentatori bit će izdvojeni kao dio sadržaja na naslovnici portala te posebno rangirani, a svakom čitatelju bit će i olakšan pregled komentara. Uključenost čitatelja ovom etabliranom mediju je vrlo važna pa se uvode reakcije na članke, slično kao na društvenim mrežama, a proaktivnim čitateljima olakšano je slanje materijala na sve platforme medija. 

 | Autor: 24sata 24sata

Ako si pobornica određenih tema, svoj pristup informacijama možeš potpuno personalizirati pretplatom na teme odnosno ključne riječi koje te interesiraju. S objavom članka koji ima tu ključnu riječ, korisnik momentalno dobiva notifikaciju.

Redakcija 24sata će i dalje birati najvažnije članke na naslovnicama, ispod se nalaze automatske naslovnice u kojima algoritmi pronalaze najoptimalniju kombinaciju najčitanijih, najkvalitetnijih i najnovijih članaka s posebnim naglaskom na video sadržaj te dobar mix za svakog korisnika.

 | Autor: 24sata 24sata

''Dodali smo tako i sve mogućnosti koje su ranije nedostajale na profilu i komentiranju, zadržali swipe članaka, dodali enigmatiku, poboljšali sustav push notifikacija, dodali praćenje tema i reakcije na članke za neregistrirane korisnike te optimizirali aplikacije s lazy-load arhitekturom kako bi se sve to brže i efikasnije učitavalo našim korisnicima uz sve kompleksnosti prikaza novih tipova sadržaja i njegove raznovrsnosti'', objavili su iz 24 sata. 

Photo: 24sata

Komentari 0