Life&style
1/9

Uz zanimljive detalje do trendi kuhinje

Monotone boje, metalni detalji i bijelo posuđe kuhinjska su prošlost. Današnje kuhinje se uz pomoć zanimljivih i kreativnih detalja pretvaraju u stylish prostorije u kojima uživamo i rado boravimo. U svom bogatom asortimanu Kare i Home sweet home veliku pozornost su usmjerili upravo na neobične, šaljive i razigrane kuhinjske detalje.

Uokvirene fotografije, trendi satovi otkačenih boja, vaze, šarene staklenke i cvijeće – brojni su načini na koje možete ukrasiti svoju kuhinju bez mnogo novca. Sitni detalji zanimljivog dizajna i veselih boja, osvježit će svaku kuhinju, a vi ćete još više uživati u pripremi hrane.

 | Autor:  | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

 

Funkcionalna i stylish kuhinjska pomagala

Kuhinja prije svega treba biti funkcionalna i praktična. Tome uvelike pridonose raznorazna pomagala koja su u posljednje vrijeme izuzetno stilizirana i s dizajnerskim potpisom. Neizostavni pomagač je vadičep, a pod kreativnom palicom dizajnera Alessandra Mendinija pretvorio se u nasmijanog čovječuljka koji svom vlasniku podiže raspoloženje.

Tijekom kuhanja često ne znamo gdje odložiti pribor, a da pri tome ne uprljamo pola radne površine. Kuhinjski Gondolijer simpatično je i trendi rješenje za ovaj problem. Ne zauzima mnogo mjesta, ukrašava kuhinju, pruža joj razigrani dojam, a itekako pomaže prilikom kuhanja.

Ako ste skloni ironiji i imate poseban smisao za humor, ukrasite svoje kuhinjske police zanimljivim šalicama i čašama. Kare spaja umjetnost i funkcionalnost u jedno u vidu šalica pištolja koje će oduševiti sve vaše prijatelje. Opasno dobra kava!

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies Normann Copenhagen oduševljava svojim dizajnerskim komadima. Njihovi komadi prkose konvencionalnim dizajnerskim pravilima te tradicionalne materijale i komade pretvaraju u kreacije kojima se divimo. Upravo takve su i njihove čaše za konjak koje spajaju bezvremenski ritual ispijanja dobrog pića u dobrom društvu u itekako neobičnim čašama.

Retro detalji bude nostalgiju

U moderne kuhinje odlično se uklapaju retro detalji koji bude sjećanja na kuhinje naših baka i prabaka. Brend Remake redizajnira stari porculan i keramiku stvarajući unikatne i vintage šalice, tanjure i vaze koji svako ispijanje kave i večeru pretvaraju u male, ali slatke rituale.

U galeriji detaljnije pogledajte trendi detalje za stylish kuhinju...

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0