Life&style

Uz registriranu karticu dm active beauty ostvarite super popuste u dm-u

Druga polovica kolovoza u dm-u nam donosi nove eKupone s višestrukim bodovima na odabrane proizvode. Ako to niste učinili u prvoj polovici kolovoza, na portalu active beauty možete aktivirati i eKupon koji vam donosi pet puta više bodova na ukupnu kupnju, a uz višestruke bodove na odabrane proizvode i ukupnu kupnju, u dm-u možete ostvariti značajne popuste.

Aktivacija eKupona

Od 16. kolovoza pa do kraja mjeseca, na portalu active beauty možete aktivirate eKupone koji vam donose 30 puta više bodova pri kupnji proizvoda iz linije Priroda daje, Herbal Essences, Head&Shoulders, Oral B, Raid, Somat, Fax te sredstva za čišćenje stakla Super Jon. Ako aktivirate eKupon, pri kupnji proizvoda Maybelline i Rimmel dobit ćete pak 20 puta više bodova.

Zatreba li vam koji od tih proizvoda u kolovozu, a pri tome želite njihovom kupovinom dobiti dodatne bodove uz koje popuste u dm-u možete ostvariti brže i lakše nego ikada prije, ne zaboravite aktivirati vaše eKupone na portalu dm active beauty. Aktivirate li eKupone, dodatni bodovi obračunat će vam se automatski na blagajni dm-a uz predočenje kartice korisničkog računa s kojim ste aktivirali eKupone. Kada poželite iskoristiti svoje bodove i ostvariti popust, također vam je potrebna kartica dm active beauty, a uz nju i PIN, odnosno četveroznamenkasti broj koji ste odredili prilikom registracije u dm active beauty program i koji koristite za prijavu na vaš račun na portalu dm active beauty.

Registrirajte karticu dm active beauty i zaronite u dm-ov svijet popusta i pogodnosti

Svaki mjesec dm za svoje vjerne kupce priprema raznolike pogodnosti. Međutim, kako biste mogli koristiti te pogodnost, morate imate registriranu karticu dm active beauty, jer samo s registriranom karticom možete koristiti popuste koje vam donose redovni i višestruki bodovi. Kako biste bili sigurni da je vaša dm kartica registrirana i da će vam bodovi koje marljivo prikupljate donijeti popust, provjerite jeste li u prošli sve korake u proces registracije i dali sve privole na portalu dm active beauty. U dm-u vas čeka mnoštvo dobrih ponuda, zato pripremite i registrirajte svoju karticu dm active beauty i neka shopping započne.

Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

Photo: None

Komentari 0