Life&style

Uz ovih pet pogodnosti kupnjom u dm-u ostvarit ćete najbolje uštede

Ne znamo za vas, ali prosinac je mjesec kada mi najviše trošimo. Teško je odoljeti ukrasima, božićnim slatkišima, adventskim kalendarima, slatkim blagdanskim pakiranjima... Apsolutno je nemoguće ne kupiti barem jednu blagdansku Borboleta bisou narukvicu.  

Upravo zato, prosinac je dobro vrijeme za prikupljanje višestrukih bodova na kartici dm active beauty koji jamče buduće uštede. Jer ako će nam nešto dobro doći kada na vrata pokuca siječanj, onda su to bodovi koje možemo zamijeniti za popuste!

30x više bodova pri kupnji proizvoda L’Oreal Paris

Ova pogodnost na prvom je mjestu jer je naš favorit. Zašto? Zato što pri kupnji svih proizvoda L'Oreal Paris u dm online shopu dm poklanja 30x više bodova. To znači da do 15.12. možete kupiti maskaru i puder, kremu i serum za lice, šampon, regenerator i boju za kosu i za baš svaki od tih proizvoda do dobiti 30x više bodova.

30x više bodova pri kupnji dvaju ili više mirisa

Svatko od nas ima barem dvije bliske osobe kojima je miris omiljeni poklon i koje se nadaju da će ih ispod bora dočekati Flower by Kenzo ili Lancome Idole. Možda se i sami ubrajate među te osobe? Ako je tome tako, do 19.12. iskoristite priliku i pri kupnji dvaju ili više mirisa u dm-u ili dm online shopu ostvarite 30x više bodova.

21 eKupon za višestruke bodove

Popis eKupona za prvu polovinu prosinca zaista je dugačak, pa vam preporučujemo da ga detaljno proučite na internetskoj stranici. Mi smo izdvojili pet eKupona koje smo već aktivirali i iskoristili. To su eKuponi za ostvarivanje:

8 brendova na Hit listi bodova

Svakog prvog i šesnaestog u mjesecu dm priprema novu Hit listu bodova. Tako od 1. do 15. prosinca možete ostvariti 30x više bodova pri istovremenoj kupnji dvaju ili više proizvoda Abtei, Delicia, Old Spice (osim poklon paketa), Gillette i Venus (osim poklon paketa i patrona), Mixa, Himalaya i Frutek.

200 dodatnih bodova u svega par klikova

Ako već niste povezali svoj korisnički račun na dm online shopu s računom dm active beauty, vrijeme je da to napravite. Svima koji povežu svoje račune do kraja godine, dm poklanja 200 dodatnih dm active beauty bodova. Kako povezati račune, saznajte na www.dm.hr.

Na kraju, ne zaboravite pratiti dm na Facebooku i Instagramu, a za dodatnu inspiraciju prolistajte dm-ov katalog za prvu polovicu prosinca.

Photo: dm.hr