Life&style

Uz ove proizvode ljeto će trajati dulje, a možete i uštedjeti

Ne znamo kada i kako se to dogodilo, ali 15. kolovoza postao je dan kada se polako počinjemo opraštati s ljetom. Nerado to radimo i sigurni smo da, uz malo truda, ljetno stanje uma može potrajati. Zato smo u dm-u potražili losione i kreme za tijelo uz koje možemo prevariti kalendar i zadržati ljetni osjećaj na koži!

Kreme za tijelo Balea Cosy Brazil i Balea Copacabana

Odlučno recite „É verão“ i odaberite kreme za tijelo Balea koje jamče njegu i hidrataciju i pravi tropski osjećaj na koži. Kakao, vanilija, guarana, acai bobice… ove kreme sadrže sve što vam treba da zaboravite na negativne strane ljeta (isušena kože) i prisjetite se kako je ležati na plaži uz tropski koktel u ruci.

Losion za tijelo Balea Tropical Vibes

Nitko nikad nije rekao da su shimmeri rezervirani samo za godišnji odmor, zar ne? Ljetnu blistavost kože produljite uz limitirano izdanje losiona za tijelo Balea Tropical Vibes. Intenzivno hidratizira kožu i na njoj ostavlja nježni, rozo-zlatni sjaj.

Njegujuće kreme like you cherry much i you make my day

Veselo pakiranje i ime u kombinaciji s osvježavajućim mirisom naranče i vanilije ili pak trešnje, dovoljni su da atmosfera bude – ljetna. Zato su ove kremice Balea naš su favorit, ali imamo još dva razloga: brzo se upijaju te ne ostavljaju masni trag na koži, a možemo ih koristiti za lice, tijelo i usne. 

Kako biste još lakše zadržali taj ljetni osjećaj, dm je za vas pripremio eKupon uz koji do kraja kolovoza u prodavaonicama dm-a možete ostvariti 30 x više bodova pri kupnji krema, losiona i mlijeka za tijelo Balea i Balea MEN. Ponudu ostalih eKupona provjerite na internetskoj stranici dm-a  i u svojoj aplikaciji dm active beauty!

 

Photo: dm.hr