Life&style

Uz ove proizvode, jesen će postati najljepše godišnje doba

Stigli su novi eKuponi i nova Hit lista bodova

Ako svake godine s dolaskom jesenskih dana primjećujete da vam imunitet slabi, koža postaje osjetljivija, a kosa djeluje beživotno - niste jedini. Kako bi se ovog puta bolje pripremiti za hladni period, bacili smo se u potragu za proizvodima pomažu jačanju imuniteta i osiguravaju posebnu njegu kože, a sve smo, u samo nekoliko smo koraka pronašli u dm-u i dm online shopu.

Proizvodi na bazi meda s dodatkom vitamina i minerala provjereni su saveznici u borbi protiv slabljenja imuniteta. Ako volite ekološki med, svidjet će vam se medo-flor Imunohit FORTE dodatak prehrani, dok će  medo-flor matična mliječ 1000 u obliku pastila s dodatkom dnevne doze vitamina C, pomoći svima koje prati osjećaj umora i iscrpljenosti.

Kako koža ne bi postala izrazito suha i gruba na dodir, važno ju je svakodnevno hidratizirati, a pritom su neizostavni proizvodi namijenjeni intenzivnoj njezi, poput Himalaya Nourishing Olive kreme za lice i tijelo na bazi masline. Epizodu ispucanih usnica i neugodnog peckanja uspješno izbjegnite uz Himalaya hranjivi balzam za usne obogaćen uljem pšeničnih klica, sjemenki mrkve i bogatim izvorom vitamina E.

Uz bezbrižniju jesen, svi ovi proizvodi mogu vam donijeti i višestruke bodove na kartici dm active beauty.  Svi su se oni ugodno smjestili na dm-ovoj Hit listi bodova koja vam omogućuje da pri kupnji dvaju ili više proizvoda Medo-flor, Himalaya te Pantene, Old Spice, Garnier, Nestle NAN Optipro, Jar i Ricola do kraja listopada ostvarite 30x više bodova.

Ako se pitate kako nadograditi svoju skincare rutinu, posegnite za L' Oreal Paris proizvodima za njegu lica, jer njihovom kupnjom u dm-u ostvarujete čak 30x više bodova na kartici dm active beauty uz aktivaciju eKupona. Ne zaboravite da eKupone možete aktivirati te koristiti i pri kupnji u dm online shopu, uz prethodno povezivanje 'Moj dm' računa s karticom dm active beauty.

Uz proizvode za njegu lica L' Oreal Paris, dm vam je pripremio još mnoštvo eKupona, koje možete provjeriti na njihovoj internetskoj stranici, a za sve vijesti i novosti pratite dm na Facebooku i Instagramu.

Photo: dm.hr