Life&style

Uz ovu jednu stvar može se dosta uštedjeti pri kupnji deterdženata i kozmetike

  • Kako kupovati povoljno i kvalitetno, uz to i štedjeti, a ne potrošiti novac na nepotrebne stvari?
  • Kartica dm active beauty kupcima dm-a omogućava jednostavne i brze uštede
  • O iznosu popusta odlučuješ sama, ostvaruješ ga u kunama i to pri kupnji onih proizvoda koji su ti potrebni i koje želiš

Svaka od nas uživa u uspješnom šopingu, pogotovo onom u kojem napunimo košaricu omiljenim proizvodima za super cijene i još uz to štedimo novac za budući šoping. No u kupovini često možemo pretjerati i na kraju potrošiti više novaca nego što smo planirali. Na policama trgovina doista je veliki izbor primamljivih proizvoda pa je važno znati kako ne pretjerati u kupovini nepotrebnih stvari te kupiti ono što trebamo i želimo, a uz to i biti zadovoljni iznosom računa na izlasku iz trgovine kao i kvalitetom proizvoda.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Prouči naše savjete kako pametnije kupovati uz koje ćeš za svoj novac dobiti više.

1. Proučavaj kataloge

Katalozi su odlična stvar za proučavanje aktualne ponude neke trgovine ili drogerije, a da ne moraš tamo ići osobno. U aktualnim katalozima odmah ćeš saznati cijene proizvoda, ali i druge pogodnosti što ti ubrzava i olakšava plan za kupovinu. Nećeš propustiti povoljne cijene omiljenih brendova i nećeš propustiti priliku za kupovinu dvije kreme za lice za cijenu jedne, a za koje znaš da ćeš ih ionako kupiti.

2. Napiši popis prije odlaska u kupovinu

Popisi su uvijek praktični jer nam pojednostavljuju i ubrzavaju proces kupovine i pomažu da se koncentriramo na ono što nam doista treba i što ćemo koristiti. Razni proizvodi mame s polica i lako nam se može dogoditi da kupimo nešto što nam uopće ne treba i na kraju potrošimo više novaca. Obavezno piši popis stvari koje ti trebaju i koje želiš i tako nećeš zaboraviti kupiti nešto važno, a i nećeš gubiti vrijeme u trgovini.

3. Loyalty kartice za skupljanje bodova

Kartice vjernosti su odlična prilika za nagrađivanje kupaca, a pogotovo pogodnostima na proizvode koje redovito kupuju i koje kupac želi. Kartica dm active beauty kupcima dm-a omogućava jednostavne i brze uštede, a o iznosu popusta odlučuješ sama, ostvaruješ ga u kunama i to pri kupnji onih proizvoda koji su ti potrebni i koje želiš. 

To su samo tri prednosti programa dm active beauty koje dobro poznaju svi njegovi članovi. Kartica dm active beauty omogućuje prikupljanje bodova pri svakoj kupnji u prodavaonicama dm-a i u dm online shopu te za potrošenih 10 kuna korisnici dobivaju jedan dm active beauty bod. Nakon što članovi programa prikupe minimalno 200 bodova mogu ih mijenjati za popuste na ukupan račun bilo kada i u željenom iznosu, ovisno o broju bodova na kartici.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Brže prikupljanje bodova i još bolje uštede, članovima dm active beauty programa omogućuju redovite pogodnosti u sklopu kojih mogu ostvariti višestruke bodove pri kupnji odabranih proizvoda i brendova.

Ostvarivanje višestrukih bodova uz aktivaciju eKupona 

Svim članovima programa dm active beauty svakog 1. i 16. u mjesecu dm nudi eKupone čijom aktivacijom ostvaruju višestruke bodove pri kupnji odabranih brendova u prodavaonicama dm-a. Svaki mjesec članovi programa na raspolaganju imaju i eKupon čijom aktivacijom ostvaruju 5x više bodova na ukupnu kupnju. eKupone moguće je aktivirati putem dm active beauty portala ili aplikacije dm active beauty programa koja je dostupna za pametne telefone s operativnim sistemima Android i iOS.  

Hit lista bodova

Dva puta mjesečno članovi programa dm active beauty automatski ostvaruju višestruke bodove pri istovremenoj kupnji dvaju ili više proizvoda brendova koji se nalaze na Hit listi bodova. Popis brendova i proizvoda mijenja se svakog 1. i 16. kako bi članovi programa ostvarili višestruke bodove pri kupnji proizvoda koji su im najpotrebniji i koje najčešće koriste. 

Dodatne pogodnosti

Uz eKupone i Hit listu bodova, dm vjernost kupaca svakog mjeseca nagrađuje i brojnim promotivnim aktivnostima u sklopu kojih pri kupnji proizvoda iz odabranih kategorija ostvaruju višestruke bodove. Članovi programa imaju priliku dobiti rođendanske pogodnosti, redovite obavijesti o aktualnim promocijama putem dm Newsletter ili kupone s pogodnostima na kućnu adresu. Uz to, članovima programa koji iščekuju prinovu ili su tek postali roditelji dm osigurava poklon-pakete i knjižice s kuponima za ostvarivanje višestrukih bodova i popusta.

Aplikacija za pametne telefone

Aplikacija dm active beauty olakšava prikupljanje bodova i praćenje aktualnih pogodnosti koje dm priprema za svoje vjerne kupce. Aplikacija je najbolji način za praćenje ponude eKupona i brendova koji su uključeni u Hit Listu bodova te omogućuje uvid u bodovno stanje i potrošnju bodova, pregled aktualnog dm kataloga i active beauty časopisa te pronalaženje najbliže dm prodavaonice.. Uz to, u aplikaciji je dostupna i digitalna inačica kartice dm active beauty koja funkcionira jednako kao i fizička kartica.

Photo: Shutterstock

Komentari 0