Life&style

Uz ova tri savjeta uštedite još više u dm-u

Vjerujemo da vam je iz svakodnevnih razgovora dobro poznata ova rečenica: „Iz dm-a nikad ne izađem samo s onim po što sam došla“. Košarice u prodavaonicama dm-a i dm online shopu uvijek su prepune kvalitetnih proizvoda za vas, vaše najbliže, dom i kućne ljubimce.  A još kada se na Hit listi bodova nađu baš vaši omiljeni brendovi, sreći i bodovima nema kraja!

Sigurno već dobro znate, ali isplati se ponoviti – skupljanjem bodova na kartici dm active beauty dolazite do većih ušteda kod budućih kupnji. Zato iskoristite priliku i do 15. lipnja ostvarite 30x više bodova pri istovremenoj kupnji:

  • 2 ili više proizvoda za njegu lica L'Oreal Paris
  • 2 ili više proizvoda head&shoulders
  • 2 ili više pakiranja vlažnih maramica babylove
  • 2 ili više proizvoda DENIM
  • 2 ili više pasti za zube Plidenta
  • 2 ili više sredstva za čišćenje KH7
  • 2 ili više pakiranja keksa Delicia
  • 2 ili više pakiranja proizvoda always

Kako bi vaša kupnja u dm-u bila još ugodnija, i plodonosnija bodovima, podsjećamo na tri ključne stvari koje trebate napraviti prije nego prođete blagajnu, fizičku ili online.

Prvo, ponovo prođite popis za kupovinu. Da, trebate ga imati! Jeste li kupili sve što ste trebali? Na našem popisu se nalaze Plidenta Extra White, always dnevni ulošci i sredstvo protiv kamenca KH7.

Drugo, jeste li mogli proći još bolje i pronaći nešto na super ponudi? Mi ćemo 'škicnuti' DENIM losion poslije brijanja i L'Oreal Revitalift Filler dnevnu kremu za lice koja daje rezultate već nakon 48 sati. Svakako pratite pogodnosti koje vam dm nudi i na Facebooku i Instagramu, a www.dm.hr stavite na listu omiljenih stranica.

Treće, pripremite svoju karticu dm active beauty i skupljajte vrijedne bodove. Već nakon sakupljenih 200 bodova možete umanjiti svoje račune u dm-u. I upravo zato ćemo u našu košaricu dodati dvije vrećice Delicia Bio Choco keksa, za sladak kraj kupnje i još 30x više bodova na dm beauty active kartici!

 

Photo: dm.hr