Life&style

Uz ova dva trika na fotografijama ćete uvijek ispadati dobro!

Bez obzira na to želite li postati zvijezda Instagrama ili jednostavno okinuti dobru fotku, ovi trikovi će vam pomoći

Odlučili ste pronaći ljubav preko mreže i želite se prikazati u najboljem svijetlu? Studije su pokazale kako postoje dva trika koja će vam pomoći da na fotografijama izgledate privlačnije i povećati vam šanse za uspjeh. A možete ih slobodno primijeniti i na svim drugim fotografijama, bez obzira tražite li dečka ili ste u "lovu" na lajkove. 

Nasmiješite se i nagnite glavu

I dok osmijeh nije neki iznenađujući faktor, studija objavljena u časopisu Evidence Based Medicine otkrila je kako vas onaj iskreni, zbog kojeg se stvaraju i sitne borice oko očiju, čini u trenu simpatičnijima. A nagnete li pritom glavu lagano u jednu stranu, izgledat ćete još privlačnije, pokazala je ista studija.

 

#selfietoiletteprefecturedepolice #vdm

A photo posted by Jeanne (@jeannedamas) on

Zauzmite dobar stav

U istraživanju američke Nacionalne znanstvene akademije, znanstvenici su otkrili kako poza koju zauzimamo na fotografijama ima veliki utjecaj na privlačnost. Muškarci i žene koji se na fotografijama "šepure", odnosno zauzmi široki stav, izgledaju sigurnije u sebe što ih odmah čini i privlačnijima. Studija je pokazala kako je to posebno bitno u online potrazi za partnerom, jer prelistavajući gomilu fotografija, i muškarci i žene najprije će uočiti osobe koje  zrače samopouzdanjem.

Photo: Getty Images

Komentari 0