Life&style

Uz nove eKupone pripremite se za najluđu noć u godini

Kao što svi dm-ovi vjerni kupci već znaju, na portalu dm active beauty svakog 1. i 16. u mjesecu dostupni su novi eKuponi koji donose višestruke bodove na kartici dm active beauty pri kupnji odabranih proizvoda u dm-u. Uz višestruke bodove, do popusta u dm-u možete doći brže i lakše nego ikad prije, a zanima li vas ponuda eKupona u drugoj polovini prosinca čitajte dalje…

Sve za novogodišnji look

Ako osmišljavate look za novogodišnju noć i potrebna vam je nova šminka i kistovi, svakako svratite u dm jer uz aktivaciju eKupona možete dobiti 20 puta više bodova na proizvode Maybelline i Rimmel te na proizvode Real Techniques. Uz liniju za intenzivnu njegu kose Botanic Therapy vaša će kosa zablistati, a
instant ampule za lice Iroha dobro su rješenje za pripremu kože koju ćete povodom najluđe noći u godini vjerojatno opteretiti težom šminkom, ali i za oporavak nakon tulumarenja. Za svjež dah i zdrave zube pobrinut će se paste za zube Colgate. Ovi su proizvodi također u trenutnoj ponudi eKupona i donose 20 puta više bodova pri kupnji.

Do kraja prosinca možete aktivirati i eKupone koji donose 30 puta više bodova na proizvode Mixa, papirnate ručnike Violeta, bio čajeve Teekanne, proizvode Glade te na proizvode Erdal. Ako to niste učinili u prvoj polovini mjeseca, ne zaboravite aktivirati i iskoristiti eKupon koji donosi pet puta više bodova na ukupnu kupnju.

Kako aktivirati eKupone?


Postupak aktiviranja eKupona koji donose višestruke bodove je jednostavan i ne zahtijeva puno vremena:

  1. Ako si članica ili član programa dm active beauty, tada se prije odlaska u dm prodavaonicu sa svojim podacima ulogiraj na portalu dm active beauty.
  2. Ako još uvijek nisi članica ili član programa vjernosti dm active beauty, sada je dobro vrijeme da to postaneš. Više informacija o registraciji u program otkrij na linku.
  3. Nakon što se ulogiraš, provjeri ponudu aktualnih eKupona koji vrijede do 31. prosinca i aktiviraj ih klikom na željeni eKupon.
  4. Pri sljedećoj kupnji odabranih proizvoda na blagajni predoči svoju karticu dm active beauty i automatski ostvari višestruke bodove.
  5. Ako želiš iskoristiti prikupljene bodove i uštedjeti prilikom kupovine, tada ne zaboravi da na ekranima za kupce, koji se nalaze uz blagajne u dm prodavaonicama, moraš unijeti PIN. Riječ je o istom PIN-u koji koristiš za prijavu na svoj korisnički račun na portalu dm active beauty.

Više informacija o aktualnim eKuponima potraži na dm-ovoj internetskoj stranici ili na portalu dm active beauty.

Photo: None

Komentari 0