Life&style
Uz LIVE boje za kosu promjena nikada nije bila jednostavnija Uz LIVE boje za kosu promjena nikada nije bila jednostavnija

Uz LIVE boje za kosu promjena nikada nije bila jednostavnija

S novim godišnjim dobom dolazi i neko novo raspoloženje. Ako ste među onima koji pozdravljaju promjene, zasigurno ćete dolazak jeseni htjeti obilježiti novom frizurom, a možda i novom bojom kose

Čak i ako niste stručnjak, uz LIVE boje za kosu postići ćete dinamičnu boju i dugotrajni zdravi sjaj kose – kod kuće.

LIVE boje za kosu rješavaju problem za sve nas koji nismo spretni u aplikaciji i miješanju boja za kosu. Da, volimo promjene. Ali još ih više volimo kada su jednostavne. Boja i razvijač LIVE boja za kosu napravljeni su od iste gel baze što omogućuje lakše miješanje i jednostavnu aplikaciju – bez kapanja i uz lakše ispiranje.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Tko kaže da jesen mora biti tamna i zagasita?

Ako ne gledate na jesen kao na kraj zabave, već je vidite kao dobru priliku (i ispriku) da se okušate u novim, otkačenim izazovima, isprobajte polutrajne LIVE Ultra Brights or Pastel boje za kosu. Izrazito crvena ili zlatnoružičasta? Možda je baš to ono što trebate da rastjerate jesenske oblake.

Što god trebate za svoju kosu – boje za kosu, njegujući šampon i regenerator – posjetite najbliži dm i do kraja rujna pri kupnji bilo kojeg proizvoda ostvarite 15x više bodova na kartici dm active beauty. Više saznajte na dm-ovoj internetskoj stranici.

Photo: dm.hr