Life&style

Uz eKupone u dm-u štedite još više

Je li moguće da još niste otvorili aplikaciju dm active beauty i aktivirali eKupone? Niste se sjetili da vam svakog prvog u mjesecu dm poklanja 5x više bodova na ukupnu kupnju? Nema problema, tu smo da vas podsjetimo pri kupnji kojih proizvoda do 15.12. ostvarujete i do 30x više bodova na kartici dm active beauty.

Ako ste dobro upoznati s prednostima aloe vere, svojoj kosi poklonite Herbal Essences Coconut & Aloe ulje za kosu, a licu Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe dnevnu kremu za lice. Pri njihovoj kupnji, ali i pri kupnji svih drugih Garnier i Herbel Essencess proizvoda u dm-u uz aktivaciju eKupona ostvarujete 30x više bodova.

U aplikaciji vas čeka i eKupon za ostvarivanje 30x više bodova pri kupnji proizvoda ziaja. Koji ćete gel za tuširanje odabrati? Orange Butter s maslacem od naranče ili Olive Oil s maslinovim uljem?

Vaš dom će zamirisati ako aktivirate i iskoristite eKupon kojim ostvarujete 30x više bodova pri kupnji proizvoda Airwick. Za vaše rublje i posuđe, tu su eKuponi za ostvarivanje višestrukih bodova pri kupnji proizvoda Somat, Dash i Ornel.

Potražite čak 16 eKupona u dm active beauty aplikaciji i uživajte u uštedama koje će vam omogućiti višestruki bodovi.

Photo: dm.hr