Life&style

Uz eKupone kupnja u dm-u isplati se višestruko

Saznajte pri kupnji kojih proizvoda ostvarujete višestruke bodove

Tijekom prva dva tjedna veljače u aplikaciji dm active beauty očekuju vas eKuponi koji svim članovima programa dm active beauty omogućuju još brže prikupljanje bodova, a time i super uštede pri kupnji u dm-u.

Veljača je pravo vrijeme da isprobate nove proizvode brenda L'ORÉAL PARIS jer uz aktivaciju eKupona pri njihovoj kupnji u prodavaonicama dm-a ostvarujete 30x više bodova. Isprobajte jednu ili više nijansi novog ruža usne Color Riche Satin (89,90 kn) ili svoju skincare rutinu upotpunite micelarnom vodom (41,90 kn)  i gelom za čišćenje lice (41,90 kn) iz linije Hyaluron Specialist

Za slučaj da je vaša omiljena krema za lice pri kraju, planirajte kupnju tijekom prva dva tjedna veljače i to nakon aktivacije eKupona za ostvarivanje 30x više bodova pri kupnji bilo koje kreme za lice marke Balea.

Uz eKupone ostvarit ćete 30x više bodova i pri kupnji proizvoda za njegu kose Dove, jednokratnih brijača Wilkinson te proizvoda brendova Recept, encian, Vileda, Vanish i Nuk, a dm vas časti i eKuponom za ostvarivanje 5x više bodova na ukupnu kupnju u prodavaonicama dm-a.

Više informacija o programu dm active beauty pronađite u aplikaciji programa i na internetskoj stranici dm-a, a za sve novosti pratite dm na Facebooku, Instagramu i YouTubeu.

Photo: dm.hr