Life&style

Uz devet eKupona za višestruke bodove do super ušteda

Dva puta mjesečno, eKuponi razlog su zbog kojeg članovi programa dm active beauty zadovoljno provlače svoje kartice u prodavaonicama dm-a. Bez greške, svaka dva tjedna iz dm-a stižu novi eKuponi koji donose višestruke bodove i jamče super uštede u dm-u.

Među omiljenim kuponima zasigurno je onaj za ostvarivanje 5x više bodova na ukupnu kupnju koji možete iskoristiti sve do kraja svibnja. Svibanj je i idealna prilika da otkrijete nove proizvode Pro Climate koji su neutralni za okoliš jer uz aktivaciju eKupona ostvarujete 25x više bodova pri njihovoj kupnji.

Sve mame i tate razveselit će kupon za 10x više bodova na proizvode za bebe koji je izvrsna podrška pri kupnji pelena, vlažnih maramica i svih onih sitnica koje svakodnevicu čine jednostavnijom.

I ne, to nije sve jer do 15. svibnja uz aktivaciju eKupona pri kupnji u prodavaonicama dm-a možete ostvariti i:            

  • 30x više bodova na proizvode Superfoods
  • 30x više bodova na krute i tekuće sapune Balea
  • 20x više bodova na proizvode iz Care linije Keune
  • 30x više bodova na proizvode vileda
  • 30x više bodova na proizvode Kalodont
  • 30x više bodova na proizvode schauma.

Višestruki bodovi donose veće uštede jer, nakon što prikupite minimalno 200 bodova, pri kupnji u dm-u možete umanjiti račun za željeni iznos, ovisno o broju prikupljenih bodova.

Više informacija o programu dm active beauty pronađite u aplikaciji programa, a brojne pogodnosti koje vam je dm pripremio tijekom svibnja otkrijte na internetskoj stranici dm-a.

 

Photo: dm.hr