Life&style 11. svibnja 2021.

Uz devet eKupona za višestruke bodove do super ušteda

dm.

Dva puta mjesečno, eKuponi razlog su zbog kojeg članovi programa dm active beauty zadovoljno provlače svoje kartice u prodavaonicama dm-a. Bez greške, svaka dva tjedna iz dm-a stižu novi eKuponi koji donose višestruke bodove i jamče super uštede u dm-u.

Među omiljenim kuponima zasigurno je onaj za ostvarivanje 5x više bodova na ukupnu kupnju koji možete iskoristiti sve do kraja svibnja. Svibanj je i idealna prilika da otkrijete nove proizvode Pro Climate koji su neutralni za okoliš jer uz aktivaciju eKupona ostvarujete 25x više bodova pri njihovoj kupnji.

Sve mame i tate razveselit će kupon za 10x više bodova na proizvode za bebe koji je izvrsna podrška pri kupnji pelena, vlažnih maramica i svih onih sitnica koje svakodnevicu čine jednostavnijom.

I ne, to nije sve jer do 15. svibnja uz aktivaciju eKupona pri kupnji u prodavaonicama dm-a možete ostvariti i:            

  • 30x više bodova na proizvode Superfoods
  • 30x više bodova na krute i tekuće sapune Balea
  • 20x više bodova na proizvode iz Care linije Keune
  • 30x više bodova na proizvode vileda
  • 30x više bodova na proizvode Kalodont
  • 30x više bodova na proizvode schauma.

Višestruki bodovi donose veće uštede jer, nakon što prikupite minimalno 200 bodova, pri kupnji u dm-u možete umanjiti račun za željeni iznos, ovisno o broju prikupljenih bodova.

Više informacija o programu dm active beauty pronađite u aplikaciji programa, a brojne pogodnosti koje vam je dm pripremio tijekom svibnja otkrijte na internetskoj stranici dm-a.