Life&style 10. svibnja 2021.

Uštede su uvijek na vidiku uz program dm active beauty

dm.

Članovi programa dm active beauty ne moraju daleko tražiti kako bi ostvarili super uštede pri kupnji u dm-u. Ako ste vlasnik kartice dm-ovog programa vjernosti, dovoljno je da otkrijete što se sve nalazi na Hit listi bodova za prvu polovinu svibnja. Potom napravite listu za kupnju i obavite je u prodavaonici dm-a ili iz udobnosti svog doma na www.dm.hr.

Uz Hit listu bodova do 15. svibnja ostvarujete čak 30x više bodova dm active beauty za kupnju:

Vlasnici kartice dm active beauty automatski ostvaruju višestruke bodove. Dovoljno je na blagajnu donijeti dva ili više proizvoda odabranih brendova s Hit liste, odnosno dodati ih u košaricu u dm online shopu. U prodavaonici dm-a morate pokazati svoju karticu dm active beauty, dok u dm online shopu prije završetka narudžbe trebate unijeti broj kartice u za to predviđeno polje.

U dm-u vas čekaju i dodatne prilike za ostvarivanje višestrukih bodova jer je u tijeku velika proslava 25. obljetnice poslovanja dm-a  Hrvatskoj. Proslavite dm-ov rođendan uz 25x više bodova pri kupnji proizvoda durex, Signal, Cilit bang i Lime&Rust te proizvoda Vanish, Perwoll i Persil do 15. svibnja.

Još više informacija o programu dm active beauty pronađite u aplikaciji programa i na internetskoj stranici dm-a, a za sve novosti pratite dm na Instagramu, Facebooku i YouTubeu.