Life&style
1/10

Uskoro započinje Split Beach Festival!

Veliko uzbuđenje, osjećaji koji do sada niste imali prilike otkriti, strast koja prolazi Vašim tijelom samo je dio višeosjetilnog iskustva koje pruža spektakularni show La Fiesta! Po prvi puta u Hrvatsku su doveli najbolje performere iz vodećih svjetskih prijestolnica zabave i jednostavno zavladali najboljim hrvatskim klubovima.

U danima vikenda 08. i 09. kolovoza, na Split Beach Festivalu na Bačvicama na otvorenom će prostoru La Fiesta najljepšu splitsku plažu pretvoriti u spektakl čije će slike obići svijet. Čak tri su sata minimalno potrebna da bi se performeri pripremili za nastup. Dizajneri danima ručno izrađuju svaki kostim do najsitnijih detalja, a šminka i frizura posebno je umjetničko djelo koje ostavlja bez daha.

 | Autor:

Najbolji stručnjaci s Ibize pripremaju svaki nastup koji je jedinstven, traje i po nekoliko sati, a odiše seksipilom i budi maštu. La Fiesta performeri spajaju različite vrste umjetnosti u jedno, od baleta, modernog plesa pa do akrobacija u zraku i čarobnih robota ostavljaju dojam nekog drugog svijeta.

 | Autor:

Budite dio La Fiesta čarolije, uz svjetske DJ-e , glazbeni show najboljeg svjetskog violinista u klupskim nastupima Miguela Lare, akrobacije u zraku, ples na svili, očaravajući profesionalni pole dance act jednog od najboljih u svijetu Dimitrija Politova te vokale poput glazbenice Nalaye poznate kao najbolji glas Ibize koja će svojim izvedbama sve ostaviti bez daha, profesionalne plesne koreografije i brojna iznenađenja koja će Vas oduševiti.

 | Autor:

Split je ovog ljeta IN grad kad su festivalske aktivnosti u pitanju. Novi potvrđeni izvođači, Jidax Duo, Danny Wade i Alexander Som stižu na Split Beach Festival! Rezidenti TomorrowLand festivala i kultnog kluba Pacha Ibiza te mlada španjolska DJ zvijezda pridružit će se svjetskoj DJ eliti i uz već najavljenog Rogera Sancheza nastupiti kao gosti glazbeno – scenske atrakcije La Fiesta koju čine najbolji glazbeni i plesni umjetnici iz cijelog svijeta. Prvo izdanje Split Beach Festivala očekuje nas u danima vikenda 08. i 09. kolovoza pod zvjezdanim nebom najljepše splitske plaže Bačvice. Jidax Duo pravog imena Le Jide i Axel Stylmon najbolji su prijatelji iz djetinjstva a veliku popularnost stekli su puštajući svoju glazbu u jednom od najpopularnijih pariških klubova Queen. Brojna publika prepoznala je izniman talent i glazbu ovog DJ dvojca koji su postali jedni od najtraženijih DJ-a u Njemačkoj, Švicarskoj, Francuskoj te popularnoj Ibizi.

 | Autor:

Danny Wade osamnaestogodišnji je španjolski DJ koji je slavu stekao radeći kao rezident u jednom od najpoznatijih klubova na Ibizi, Pacha. Do kraja prve sezone postao je jedna od najtraženijih mladih DJ zvijezda te nastupa uz vodeća svjetska imena poput Davida Guette, Martina Solviega, Boba Sinclara, Nickya Romera i drugih. Alexander Som dvadesetčetverogodišnji je DJ i producent iz Madrida. Iako vrlo mlad smatra ga se jednim od najutjecajnijih španjolskih DJ-a i producenata, a njegovi nastupi prepoznatljivi su po odličnim glazbenim setovima i pozitivnom energijom koju stvara u publici. Mladom Alexandru koji je do sada surađivao s najpoznatijm svjetskim imenima poput Davida Guette i Manuel Moorea predviđaju sjajnu budućnost u svijetu elektronske glazbe.

 | Autor:

Tijekom dva festivalska dana na Split Beach Festivalu očekuje nas vrhunska produkcija, atraktivni glazbeni gosti te sportski sadržaji, a posebna pažnja posvećena je očuvanju same plaže pa su tako angažirane dodatne snage kako bi Bačvice blistale u svakom trenutku. U suradnji sa studentskim zborom grada Splita organizatori Split Beach Festivala splitskim studentima odlučili su pokloniti 500 ulaznica za festival. 

Photo: None

Komentari 0