Life&style 10. srpnja 2019.

Uskoro stiže dm millennium jump

Požuri po svoju prijavu, broj mjesta je ograničen

Najmasovniji skok sa zadarske rive poznat pod nazivom „dm millennium jump“ na rasporedu je u subotu 27. srpnja, u 14 sati. Skokovi u more, milenijska fotografija s održivom porukom i dobra djela - dio su cjelodnevnog programa kojem se možeš pridružiti i ti, a u nastavku saznaj kako.

Kada i gdje se možeš prijaviti

Prijaviti se za sudjelovanje možete od ponedjeljka, 22. srpnja, od 19 do 23 sata na Narodnom trgu i Kalelargi ispred prodavaonice dm-a u Zadru. Požuri po svoju prijavu, čija kotizacija iznosi 30 kuna jer je broj mjesta ograničen na 3.000 ljudi.

Dobra djela zaštitni su znak događanja

I ove godine skakačice i skakači koji uplate kotizacije za dm millennium jump podržat će daljnji rad Škole plivanja za djecu s poteškoćama u razvoju koja grupnim radom i aktivnostima na bazenu potiče razvoj samostalnosti, jačanje samopouzdanja i osjećaj pripadnosti polaznika u dobi od četiri do sedam godina.

Milenijski skok(ovi) u more

Skakanje je na rasporedu u 15 sati, a skakat će se tri puta. Najprije na glavu, potom slijedi dvostruki domino skok, a skakat će se i s loptama. Uz dobru zabavu, sudionike očekuju i bogati darovi dm-a.

Milenijska fotografija s porukom

Uz skok u more, ove će godine sudionici svijetu poslati i poruku o važnosti očuvanja okoliša. Svojim će tijelima složiti 200 metara dugačak natpis 'SAVE THIS PLANET!', koji će biti zabilježen na milenijskoj fotografiji. Ovom porukom dm i partneri žele potaknuti sugrađane da osvijeste važnost održivog načina života.

Siguran boravak na suncu

Za siguran boravak na suncu, dm je osigurao besplatan dermatološki pregled, koji se održava u sklopu dm-ove kampanje „Moje ljeto – nešto drugačije“. Tako će tim vrhunskih hrvatskih dermatologa pod vodstvom akademkinje Mirne Šitum, ugledne dermatologinje i venerologinje, uz stručne preglede promjena na koži, savjetovati i podsjetiti kako se najbolje zaštititi od sunca.

Komentari 0