Life&style

Uskoro stiže dm millennium jump

Požuri po svoju prijavu, broj mjesta je ograničen

Najmasovniji skok sa zadarske rive poznat pod nazivom „dm millennium jump“ na rasporedu je u subotu 27. srpnja, u 14 sati. Skokovi u more, milenijska fotografija s održivom porukom i dobra djela - dio su cjelodnevnog programa kojem se možeš pridružiti i ti, a u nastavku saznaj kako.

Kada i gdje se možeš prijaviti

Prijaviti se za sudjelovanje možete od ponedjeljka, 22. srpnja, od 19 do 23 sata na Narodnom trgu i Kalelargi ispred prodavaonice dm-a u Zadru. Požuri po svoju prijavu, čija kotizacija iznosi 30 kuna jer je broj mjesta ograničen na 3.000 ljudi.

Dobra djela zaštitni su znak događanja

I ove godine skakačice i skakači koji uplate kotizacije za dm millennium jump podržat će daljnji rad Škole plivanja za djecu s poteškoćama u razvoju koja grupnim radom i aktivnostima na bazenu potiče razvoj samostalnosti, jačanje samopouzdanja i osjećaj pripadnosti polaznika u dobi od četiri do sedam godina.

Milenijski skok(ovi) u more

Skakanje je na rasporedu u 15 sati, a skakat će se tri puta. Najprije na glavu, potom slijedi dvostruki domino skok, a skakat će se i s loptama. Uz dobru zabavu, sudionike očekuju i bogati darovi dm-a.

Milenijska fotografija s porukom

Uz skok u more, ove će godine sudionici svijetu poslati i poruku o važnosti očuvanja okoliša. Svojim će tijelima složiti 200 metara dugačak natpis 'SAVE THIS PLANET!', koji će biti zabilježen na milenijskoj fotografiji. Ovom porukom dm i partneri žele potaknuti sugrađane da osvijeste važnost održivog načina života.

Siguran boravak na suncu

Za siguran boravak na suncu, dm je osigurao besplatan dermatološki pregled, koji se održava u sklopu dm-ove kampanje „Moje ljeto – nešto drugačije“. Tako će tim vrhunskih hrvatskih dermatologa pod vodstvom akademkinje Mirne Šitum, ugledne dermatologinje i venerologinje, uz stručne preglede promjena na koži, savjetovati i podsjetiti kako se najbolje zaštititi od sunca.

Photo: None

Komentari 0