Life&style

I to postoji! Upoznaj najpoznatije hrvatske pse Instagrama

Ovo su najslađe hrvatske njuškice Instagrama i toliko su neodoljive da te upozoravamo: ako ga još nemaš - sad ćeš sigurno poželjeti psića!

Sjećaš se zlatnog doba Facebooka kad je svaki nadobudni roditelj svojim (ponekad i nerođenim) bebama otvarao profil? Danas su ih u potpunosti zamijenili - psići! Instagram je danas postao platforma za sve i svašta pa tako i vlasnici četveronožnih ljepotana koriste ovu društvenu mrežu za promociju svojih psića. I ne, danas ne govorimo o onim super popularnim američkim psićima, poput pomeranca Booa koji je svojedobno osvojio Internet - danas govorimo o Insta-psićima s domaćom adresom! Da, ovi su psići hrvatskih vlasnika osvojili naša srca, a očito i ona Instagramska srca...

Dell (2.5) je francuski bulldog, dolazi iz Zagreba i voli trčati, skakati, jesti i žvakati igračke. Diplomirao je zabavu i njegovi vlasnici su odlučili sa svijetom podijeliti njegove životne avanture.

Ovi su psići zvijezde Instagrama, ali i međusobni prijatelji!

 Osim što Šnicka (1.5) ima poznatu vlasnicu (Lanu Jurčević), ona je i poznato Instagramsko ime! Mini šnaucerica prati Lanu na svakom koraku, a ako već nisi vidjela profil ovog preslatkog prića - ne znaš što propuštataš!

Da, Šnicka je ovako proslavila svoj prvi rođendan!

 Pepa (1.5) je francuski bulldog i dolazi iz Zagreba. Ako ovo nije najslađi #instadog profil, onda ne znamo koji jest! Preslatka Pepa često se druži sa svojim, jednako poznatim, prijateljima psićima, a ako je suditi prema fotkama Pepa je, baš kao i mi, pravi mali #foodie! 

Bruno (4) je japanac. Šalimo se, samo od tamo vuče korijene. Prelijepe Shibe Inu već neko vrijeme oduševljavaju društvene mreže, a neodoljiva njuškica ovog malog krznaša će ti odmah izmamiti osmijeh na lice.

 

Objavu dijeli Bruno (@brunomaricic)

 Kala. Kala je jedna nemoguće slatka boston terijerka. U slobodno vrijeme skuplja čarape, a najviše voli češkanje po trbuhu. Njezini je vlasnici baš zato često vode u lude avanture koje s velikim veseljem objavljuju na Instagramu. 

Photo: instagram @taytay_xx

Komentari 0