Life&style

Uljepšat ćemo ti ponedjeljak s 429 kn! Evo kako...

Dan je hladan, tmuran i - ponedjeljak! Pa ovo je možda najponedjeljkastiji ponedjeljak ove godine. A mi smo te odlučili malo razveseliti....

Nakon ovakvog vikenda, moramo priznati da nam ponedjeljak prilično teško pada. Pogotovo u ovom tmurnom, jesenskom izdanju. Ipak, stručnjaci tvrde da usrećivanje drugih ljudi usreći i nas same. Upravo zato smo ti pripremili jedan spektakularan poklon...  | Autor: miss7 miss7

Naš poklon paket, u vrijednosti 429,50 kn, sastoji se od 3 odlična dijela. Prvi dio je e.l.f Cosmetics Poreless Face Primer uz kojeg tvoje fotke ne treba provlačiti kroz filtere. On, naime, popunjava proširene pore, borice i bore te kao rezultat dobivate besprijekornu, glatku podlogu koja će ostatak make upa duuugo održati postojanim. No, izgleda da ovaj proizvod ne poljepšava kožu samo trenutačno, kad ga nanesete, već radi i na duge pruge pošto sadržava i njegujuće sastojke poput ulja čajevca koje je poznato po svojim antibakterijskim svojstvima, kao i vitamine A i E koji su izvrsni za njegu i zaštitu kože. Trebamo li napomenuti da su Instacure diljem svijeta lude za njim?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lipsticklexicon on

Drugi dio poklona je The Balm Mary-Lou Manizer. U njegovoj pin up kutijici krije se malo multitasking čudo koje možete koristiti kao highlighter, sjenilo ili shimmer. Način na koji raspršuje svjetlost umanjuje vidljivost borica, tamnih mrlja i nepravilnosti na koži te čini da koža izgleda zaglađenija i mladolikija, darujući joj suptilan sjaj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pasar dan Market Produk Wanita (@kosmetikmarche) on

Kao šlag na torti, u ulozi trećeg poklona pojavljuje se The Balm Bahama Mama bronzer. Njegova tekstura svilenkasta je i savršena na dodir, savršeno se blenda i u potpunosti se stapa s kožom. Zbog svog potpuno mat finisha, osim kao bronzer, savršeno služi kao puder za konturiranje, sjenilo za oči ili, pak, proizvod za popunjavanje obrva. Ovaj višenamjenski proizvod savršen je za putovanja, a čak i ako trenutno nigdje ne putujete, on će učiniti da ljeto na vašem licu potraje cijele godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Azlinda Busana Nurraysa (@azlinda192) on

Sad se sigurno već pitaš kako doći do ovih nagrada! E, pa, potrebno ti je samo jedna minuta.  Naime, sigurno već znaš za naš Value4Money beauty natječaj. Njegov je cilj izabrati proizvode koji uistinu vrijede naših novaca, a tako tešku odluku ne možemo donijeti sami. Potrebna nam je i tvoja pomoć koju, dakako, nagrađujemo! Otiđi, glasaj za po jedan proizvod u svim kategorijama, ostavi nam svoje podatke i mi bismo te mogli iznenaditi predivnim ovim predivnim poklon paketom. Dopusti da ti uljepšamo ovaj ponedjeljak!

Photo: miss7

Komentari 0