Life&style

Uljepšajte blagdane na najslađi mogući način

Otkrijte kako osvojiti Dolcela blagdanske kolače i preuzmite najslađu mobilnu aplikaciju

Mmmmmmm kako fino miriše... na božićne kolače??  Upravo tako, nešto se fino peče u Dolcela kuhinji i to baš za tebe. Ako nemaš vještine u spravljanju kolača raznih oblika, okusa i veličina ili jednostavno za to nemaš vremena, Dolcela će ti priskočiti u pomoć i uljepšati blagdane. 

Osvoji Dolcela blagdanske kolače

Uljepšaj (i olakšaj) blagdane sebi ili iznenadi poklonom neku dragu osobu. Nominiraj priču na web stranici do 18. prosinca i u nekoliko rečenica kreativno objasni zašto ti ili osoba koju predlažeš zaslužuje nagradu – pokaži svoju originalnost i možda baš tvoja priča zasluži slatko Dolcela iznenađenje. 10 najzanimljivijih priča nagrađujemo dostavom Dolcela blagdanskih kolača na kućni prag.  

Slatki recepti nadohvat ruke

Još jedno Dolcela iznenađenje čeka te nadohvat ruke – skini slatku Dolcela aplikaciju na svoj mobitel u kojoj ćeš pronaći mnoštvo ideja za ove blagdane. Nađi "Slatke trenutke" – idealne recepte za svaku prigodu i svako društvo. Zabavu će ti pružiti tajni "slatki algoritmi" uz pomoć kojih ćeš uvijek znati koja slastica odgovara tom trenutku. 

 | Autor: arhiva arhiva

Za svako preuzimanje Dolcela aplikacije, Dolcela će pokloniti kolač u humanitarne svrhe. Humanitarno i zabavno! Ne čekaj, preuzmi odmah aplikaciju i potraži inspiraciju!

Za više informacija posjeti web stranicu http://www.podravka.hr/slatki-blagdani-svima/

Neka su slatki blagdani svima!

Photo: arhiva

Komentari 0