Life&style

Ukradite jutarnje rituale najljepših žena na svijetu

Žene kojima se cijeli svijet divi sigurno znaju što rade i isplati se poslušati njihove savjete

Narodna poslovica kaže da se "po jutro dan poznaje", a ako je to zaista istina, onda biste definitivno trebali ukrasti jutarnje beauty rutine nekih od najljepših žena na svijetu. I dok se sve kunu u učinkovitost jutarnje tjelovježbe, neke su otkrile i svoje omiljene doručke, koji zvuče poprilično obilno i ukusno i svakako ih se isplati isprobati. 

Alessandra Ambrosio 

 | Autor: Getty Images Getty Images

"Ujutro, dok sam svježa i odmorna, volim donositi važne odluke," otkrila je Alessandra za Self.com. "Također, volim jutarnju tjelovježbu, a najčešće radim jogu, pilates i vježbe sa šipkom. Motiviram se tako što sam odlučila kako tjelovježba mora biti dio moje jutarnje rutine." Za Vogue Pariz otkrila je i kako u teškim situacijama mir pronalazi u meditaciji. Njen savršen doručak uključuje avokado i jaja pržena na kokosovom ulju te veliku šalicu kave.

Cara Delevingne

 | Autor: Getty Images Getty Images

"Čim se probudim grabim olovku i papir te pišem bez prestanka. Ispočetka često ne znam što bi napisala, al do kraja se raspišem o svemu što mi padne na pamet. Nakon toga, osjećam se potpuno smireno," priznala je Cara u intervjuu za časopis Hello!. "Kada nešto držite dugo u sebi to vas može sputavati u obavljanju drugih stvari, a ovo je najjednostavniji način izbacivanja svih frustracija."

Miranda Kerr

 | Autor: Getty Images Getty Images

"Ujutro najviše volim meditirati, jer to potiče pozitivnu energiju i čini moj dan boljim," otkrila je Miranda za časopis Vogue. "Također, svakog jutra odvojim bar 20 minuta za tjelovježbu, a najčešće to bude joga ili pilates. Moj idealan doručak je zeleni smoothie bogat vitaminima i mineralima, koji mi daje dovoljno energije za cijeli dan."

Karlie Kloss

 | Autor: Splash Splash

"Obožavam vježbati ujutro, pa se zbog toga, kada imama neke obaveze, probudim ranije kako bih u sve stigla ugurati bar pola sata tjelovježbe," rekla je Karlie za Birdie.com. "Nakon kave i tjelovježbe ulijećem pod tuš, gdje obično i operem zube, a zatim slijedi obilan doručak. Ujutro najradije jedem omlet sa špinatom, avokadom i tikvicama."

Photo: Getty Images

Komentari 0