Life&style

Uh! Ovi horoskopski znakovi su najgori materijal za ženidbu

Ima li muškaraca koji jednostavno nisu stvoreni za brak? Ako vjerujemo zvijezdama, nažalost ima. Osobito tri horoskopska znaka nisu rođena pod dobrom bračnom zvijezdom – jer se jako često rastaju

Navodno iz zvijezda možemo iščitati neke stvari o svojoj budućnosti. Osobito kad je riječ o vezama, zvijezde nam mogu puno toga otkriti – primjerice, jesu li dvije osobe kompatibilne. Tražiš li čovjeka za cijeli život, a vjeruješ u horoskop, onda svakako kod odabira pripazi na tri sljedeća horoskopska znaka: 

1. Bik 

Bikovi su često potpuno posvete karijeri, umjesto stabilnoj vezi ili djeci. To objašnjava zašto rado duže ostaju na poslu – umjesto da provedu ugodnu večer s obitelji kod kuće ili odvedu partnericu na večeru u neki fini restoran. Dakle, budeš li s bikom u braku, morat ćeš naučiti biti na drugom mjestu. Ako to nisi u stanju, teško ćeš moći izdržati u takvoj vezi… 

 | Autor: Getty Images Getty Images

2. Djevica 

Muškarci rođenu znaku djevice ljubomorni su i nesigurni – ali to jako dobro mogu sakriti na početku veze. Tek kad budu sto posto sigurni (često tek kad je vjenčani prsten na ruci), pokažu svoju pravu stranu te mogu biti pravi „kontrolfreakovi“ i manipulatori. To može totalno uništiti vaš brak. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

3. Rak 

Rakovi žele uvijek biti u pravu te bi se svi trebali složiti s njihovim mišljenjem. Često su hiroviti. Loše se slažu sa snažnim ženama. Dakle, ako mu se često suprotstavljaš, odnosno ne ideš mu stalno „niz dlaku“, mogao bi se naduriti i pobjeći. Dakle, nisu baš neki „muževi iz snova“.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Photo: Getty Images

Komentari 0