Life&style

Uginuo je pomeranac Boo - zašto je bio najpoznatiji pas na svijetu?

Ove subote na društvenim mrežama dočekala nas je jedna tužna vijest. Uginuo je Boo, pomeranac kojeg je cijeli svijet znao

Boo, kako je objavila njegova vlasnica Irene Ahn na Facebooku, uginuo je u noći s petka na subotu. U dobi od 12 godina, ovaj preslatki pomeranac uginuo je u snu od tuge za svojim najboljim prijateljem, psićem Buddyjem koji ga je napustio 2017. godine. 

Vlasnica je u svojoj objavi napisala: ''Dragi prijatelji Boo-a, s najvećom tugom željela sam podijeliti vijest da je Boo uginuo u snu rano jutros te nas ostavio kako bi se pridružio svom najbolje prijatelju Buddyju. Naša obitelj je slomljena, ali nam je drago da više ne pati. Znamo da će ga Buddy dočekati na drugoj strani i to je najuzbudljivije za njih nakon dugo vremena. ...''

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Ovaj psić je na Facebooku imao gotovo 17 milijuna pratitelja te je bio popularniji od nekih zvijezda. Svijet je oduševio načinom na koji su ga vlasnici šišali, svojim fotkama koje je njegova vlasnica često stavljala na društvene mreže te simpatičnosti. Miljenik svih dobnih skupina tako je postao i brend. Mnogi su ovu pasminu zvali upravo po njemu. 

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Kako vlasnica kaže, Boo je bio najsretniji pas na svijetu, a u njezin dom je stigao 2006. godine. Zahvalna mu je na više od 10 godina veselja. Objava je vrlo brzo prikupila preko 170 tisuća lajkova, 27 tisuća komentara te 43 tisuće dijeljenja. Drago nam je da smo ga poznavali makar samo preko društvenih mreža.

Photo: Facebook/Predrag Suka

Komentari 0