Life&style 04. siječnja 2021.

Brižna poruka na A4 papiru u jednoj zagrebačkoj zgradi stanarima je izmamila osmijeh na lica

Facebook/Zakaj volim Zagreb.
  • U Hrvatskoj posljednjih tjedan dana vlada tuga, strah, ali istovremeno zajedništvo i ljubav
  • U moru tužnih vijesti pronađe se i pokoja lijepa koja izmami osmijeh na lica
  • Upravo je to napravila i jednostavna poruka "Kako si?" na bijelom papiru u jednoj zagrebačkoj zgradi

 Iz sata u sat sa svih strana stižu nam vijesti koje u nama izazivaju tugu i strah, no ipak između njih se uspiju probiti i lijepe vijesti. Proteklih dana imali smo prilike čitati i slušati o malim ljudima koji su pokazali koliko su zapravo veliki te njhovim velikodušnim gestama usmjerenim prema onim potrebitima, odnosno stradalima u potresu.

Možda vas zanima... Dirljivo! Bolesna Ena Šarac darovati je svoj božićni poklon, Playstation, malenom Leonu iz Petrinje Rubrika Life&style Life&style

Opet se pokazalo kako male stvari, sitnice, zapravo znače najviše. A upravo je jedan skroman znak pažnje oduševio stanovnike jedne zgrade u zagrebačkom kvartu Srednjaci. Naime, u grupi "Zakaj volim Zagreb", jedan njezin član objavio je fotografiju bijelog A4 papira na kojem piše "Kako si?"

 | Autor: Facebook/Zakaj volim Zagreb Facebook/Zakaj volim Zagreb

Uz fotografiju je napisao da se ovaj mali znak pažnje nalazi na zidu pokraj lifta u njegovoj zgradi, a namijenjen je svim stanarima u ovim ludim vremenima. Kao što možemo vidjeti, ova inicijativa je dobro prihvaćena te je vrlo brzo krenulo dopisivanje. "Dobro, a ti?", "Ja sam isto super", "Ma dobro je! Sve prođe i ovo proći će", "Sretna nova godina", neki su od odgovora koje su stanari pisali. 

Možda vas zanima... Moć prirode u Zagrebu: Jedno jutro potres i traume, iduće bajkoviti prizori uz savršenu dugu Rubrika Life&style Life&style

Osim što je poruka razveselila stanare, oduševila je i ostale članove u grupi. Prikupila je gotovo tisuću reakcija, a donosimo i samo neke od lijepih komentara - "Bravo. Takve nam "sitnice" trebaju", "Slatko! Kad se već nije moguće družiti za stvarno", "Mali znak, velik za nadu". Ova objava je potaknula i stanovnike drugih kvartova, a u komentarima je i fotografija poruke sa Kvatrića. 

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Komentari 0