Life&style

U Zagrebu otvorena kul izložba Lego kockica

Danas su na zagrebačkom Velesajmu otvorena vrata velike izložbe Lego kockica u kojoj će zasigurno uživati i mali i veliki

Viđali smo po gradu plakate da će se otvoriti izložba pod nazivom ''Invazija giganta''. I danas se to napokon i dogodilo, naime od danas pa sve do 30. rujna svi ćemo moći pogledati najveću izložbu Lego kockica u Hrvatskoj.  Čini nam se jako fora što je izložba podijeljena u 12 tematskih područja - od ljudskog tijela, bajki, sportskih zvijezda, Star Warsa.... ne sumnjamo da će svatko naći nešto za sebe. A oni najnestrpljiviji su već razgledali sve što se nudi na zagrebačkom Velesajmu. Ovo je idealan način kako provesti jedan ljetni dan u Zagrebu.
 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

 Ova izložba je postavljena od čak 7 milijuna Lego kockica, a samo replika broda Titanic je napravljena od pola milijuna kockica. Duga je 11 metara, visoka skoro 3 metra. Izgleda impresivno baš poput pravog Titanica.
 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Sportaši i  ličnosti iz povijesti napravljene su u stvarnoj visini, superjunaci u mjerilu 1:1, velike zgrade i znamenitosti određenih gradova, a najmlađi će uživati u prikazu svojih omiljenih likova iz bajki ili crtića.
 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Možda vas zanima Obišla sam vanjske bazene u Zagrebu - koji je bolji? Rubrika Život Život  | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Cijena ulaznice je 30-35 kuna, a djeca niža od 95 cm imaju besplatan upad. Radno vrijeme je svaki dan od 10 sati ujutro pa do 9 sati navečer. Osim u razgledavanju, možeš uživati i u zoni za igranje u kojoj možeš i ti slagati figure od Lego kockica, crtati i igrati se. I ne brini, sigurno nećeš biti jedina odrasla osoba. Čak i ako nisi fan popularnih legića, ova izložba izgleda prefora da se ne bi pogledala. Mi jedva čekamo!

 

 

 

Photo: Borna Filić/Pixsell

Komentari 0