Life&style
1/43

U Velvetu održana promocija novog mjesečnika magazina Diva

Četvrtak navečer je u ljetnim večernjim satima još jednom zaživio u Dežmanovom prolazu u Zagrebu. U Caffe baru Velvetu je održana promocija novog mjesečnika magazina DIVA, a uz redakciju DIVE i njene suradnike glavnii akteri bili su predstavnici Opela. A predstavljeni su bili mladi dobitnici/pripravnici natječaja koji su zajedničkim snagama organizirali DIVA i Opel.

Uspješan modni prilog Večernjeg Lista postao je mjesečnik te se tako DIVA u nešto manje od dvije godine pokazala kao vrlo zanimljiv projekt na domaćem modnom nebu, koji je brzo prirastao srcu jednako publici koliko i modnim insajderima.

 | Autor:

Proslavu izdanja prvog broja mjesečnog izdanja DIVE, ono za srpanj, održano je u ambijentu sanjivog Velveta u Dežmanovoj ulici, a rad redakcije DIVE podržao je Opel. Uz dobro vino i koktele, te sljedove ukusne hrane podružili su se opelove ambasadorice Mila Elegović, Renata Sopek i Aleksandra Dojčinović te Nataša Janjić, Ivan Dečak, Ivana Marić, Mirjana Mikulec, Ino Zeljak, Sanja Agić, Saša Joković, Ivan Alduk, Kristina Burja, Robert Sever, Franjo Matković, Marko Grubišić, Vinko Filipić, Tihana Harapin Zalepugin, kao i njena manekenka i naše lice s naslovnice, prelijepa Ivona Bevanda...

   | Autor:

Ovom prilikom smo proslavili i uspjeh suradnje s Opelom, koji je također član Diva tima, točnije njihova nova Opel Corsa OH. Opel je uz Divu dao priliku modnim pripravnicama da rade s vrhunskim stručnjacima na području modne industrije u Hrvatskoj i svojevrsnu odskočnu dasku za daljnji rad. Upravo je nova mjesečna Diva i svojevrsna kruna zajedničke i vrlo uspješne suradnje u kojoj su pripravnice pokazale kako se itekako dobro snalaze u zahtjevnim zadacima koji su stavljeni pred njih.

   | Autor:

Novi Diva mjesečnik za srpanj otkriva nam kako nositi jedan komad odjeće na više načina, kako je to biti Nataša Janjić, modnu priču street style fotografa Gorana Čižmešije, gdje kupiti najtrendi kupaći kostim, sve beauty tajne Vanje Halilović, kako se riješiti "dragog" celulita, modni timeline brenda Boudoir, najfinije kolače slastičarnice Mak Na Konac i još mnogo toga! Diva vas nestrpljivo očekuje na kioscima u subotu, 11. srpnja, u paketu s Večernjim Listom za samo 12 kuna dok ćete ju ostatak mjeseca moći kupiti samostalno na kiosku za 14 kuna.

 Više slika pogledaj u galeriji...

Photo: None

Komentari 0